Terry bevallotta, neki túl magas a Rubik-kocka

Vágólapra másolva!
2013.01.18. 19:16
John Terry, a BL-címvédő Chelsea csapatkapitánya furfangos módon vezette félre Instagram-követőit. A hátvéd azt hitette el 80 ezernél is több rajongójával, hogy kirakta sokak kedvenc kétkezes fejtörőjét, a Rubik-kockát. Mentségére legyen mondva, nem sokkal később bevallotta kudarcát és bocsánatot is kért.

Bár a Premier League labdarúgóinak körében a Twitter a legdivatosabb közösségi oldal, Terry halad a korral és hosszúra nyúlt sérülése alatt elkezdte használni az Instagramot is (egy népszerű képmegosztó applikációt), lelkesen osztja meg a mindennapi életét dokumentáló fotóit a földi halandókkal. Ezek közül a legfrissebb egy olyan két képből álló alkotás, melynek az egyik oldalán még egy összekócolt Rubik-kockával a kezében koncentrál erősen, a másik felén pedig már egy kirakott darabbal mosolyog. A kép alá ezt írta: "Egy szót se többet. Kirakva."

„Egy szót se többet. Kirakva!“ (Fotó: Instagram)
„Egy szót se többet. Kirakva!“ (Fotó: Instagram)

A képre pillantva többen is gondolhatták úgy, eddig bizony alábecsülték Terry szellemi képességeit, kapta is a hízelgő dicsérteket szép számmal. Az angol válogatott hátvéd lelkiismerete azonban felszínre tört, s bevallotta, nem ő fejtette meg a 3D-s puzzle-t.

„Bocsi, de a képek fordított sorrendben készültek. Ez a játék kőkemény, respekt mindenkinek, aki ki tudja rakni" – reagált pár órával később az őt dicsőítő kommentekre Terry.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik