Szuperfitt nagyi is jelentkezett a Dallas Cowboys cheerleaderének

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.08. 11:50
Egy nagymama is beállt a sorba azzal a 400 lánnyal egyetemben, aki megjelent a Dallas Cowboys NFL-csapat szurkolólányainak szombati válogatóján.

A 39 éves Suzie Sanchez, akinek egy 19, egy 14 és egy 11 éves éves gyermeke, illetve egy 2 éves unokája is van, pár évvel ezelőtt még a szintén az NFL-ben szereplő Oakland Raiders cheerleaderei között szurkolt. Visszatérési kísérlete nem járt sikerrel, kilencven másodperces produkciójával nem sikerült meggyőznie a zsűri tagjait, az első rostát sem élte túl.

Suzie Sanchez, a cheerleader nagymama (Forrás: bustedcoverage.com)
Suzie Sanchez, a cheerleader nagymama (Forrás: bustedcoverage.com)

Pedig volt oka az önbizalomra, a Raidershez 2011-ben, 11 éves kihagyás és unokája születése után került be.

„A Raidersnél voltak lányok, akik még meg sem születtek, mikor én végeztem az iskolával. Most is arra gondoltam, miért ne? Vettem egy repülőjegyet, és meg sem álltam Dallasig” – idézi a dallasnews.com a negyvenhez közel is kiváló formában lévő nagymamát.

Suzie Sanchez akcióban az Oakland Raider táncosai között
Suzie Sanchez akcióban az Oakland Raider táncosai között

Érdekesség, hogy nem Suzie Sanchez volt a legidősebb próbálkozó a Dallas cheerleader csapatánál, a hosszú sorban akadt egy 41 éves hölgy is, de ő sem került be a csapatba. „Amerika csapatának” táncoslányai a liga legnagyobb becsben tartott egysége, ahová valóban csak a legjobbak kerülhetnek be. A Cowboys lányok számos alkalommal szerepeltek tévéműsorokban, sorozatokban,filmekben. A keretben több szépségkirálynő (Miss Texas, Miss Nebraska) is megfordult az évek során.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik