Sztárhaverkodás a Lakers-Knicks meccsen

Vágólapra másolva!
2011.01.11. 18:55
null
Lindsay Lohan kedvencei veresége ellenére jól szórakozott a kosármeccsen (fotó: Action Images)
Lindsay Lohan bevállalós teremtés. A problémás színésznő szereti a kosárlabdát, és a New York Knicks a kedvenc csapata, így nem csoda, hogy amikor Amar’e Stoudemire és társai Los Angelesbe látogattak, akkor az első sorból szorított a keletiek sikeréért.

 

A New York-i születésű, az utóbbi időben drogügyeivel és botrányaival a címlapokra kerülő színésznő az első sorból nézte végig a Los Angeles Lakers–New York Knicks összecsapást, és miközben az arénában szinte mindenki a kaliforniaiak sikeréért szurkolt, ő olykor látványosan örült a vendégek pontjainak.

Igaz, LiLo azért nem maradt teljesen egyedül a Staples Centerben, hiszen ott volt a mérkőzésen a híres rendező, Spike Lee is, akit a világ egyik legnagyobb Knicks-fanjaként tartanak számon. Lee teljes harci díszben – értsd: sapka és mez – szorított az övéiért, a szünetben pedig egy kellemeset parolázott őszőkeségével.

A Knicks a szurkolás ellenére kikapott a Lakerstől, ám a vereség még így is lehet gyümölcsöző. Lehet, hogy LiLónak Spike Lee ad újabb esélyt, és legközelebb már az afroamerikai direktor rendezésében láthatjuk?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik