Szexfilmben kínálnak szerepet milliókért a kolumbiai sztárnak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.21. 09:54
null
Faustino Asprilla (forrás: zimbio.com)
Faustino Asprilla óriási egyénisége volt a kilencvenes évek kolumbiai labdarúgó-válogatottjának. Azóta az élete egyáltalán nem fenékig tejfel, ezért hazájában a Santa Latina nevű, pornófilmeket készítő vállalkozás úgy gondolta, egy kis munkát ajánl az egykori klasszisnak.



Egy hét „élvezetes munkáért” cserébe közel két és fél millió forintnyi összeget fizetnének a Parma és a Newcastle 43 éves egykori játékosának, ha felcsapna közéjük felnőttfilmes színésznek. A vállalkozók szerint ez különleges ajánlat, és gyors választ is várnak.

Ezt a levelet tették közzé az újságokban:

„Kedves Faustino Asprilla! Éveken át nyomon követtük sikeres futballkarrieredet, amelynek révén Kolumbia páratlan nemzeti kincsévé váltál. A nehéz élethelyzeted és az erről szóló hírek alapján arra jutottunk, hogy teszünk neked egy ajánlatot.

Mint azt bizonyára jól tudod, cégünk felnőtteknek szóló tartalmakat kínál... Éppen ezért szeretnénk felajánlani neked 20 millió pesót, ha egy hétig pornószínészként dolgoznál nálunk.

Ez különleges ajánlat, ezért várjuk a gyors válaszodat. Meg vagyunk győződve róla, hogy egy kis gyakorlás után itt is megcsillanthatod tehetségedet, amelyet egész Kolumbia jól ismer.”

Asprilla egyelőre nem reagált a megkeresésre, de a személye nem idegen a futballpályán kívüli reflektorfénytől: 1993-ban már pózolt meztelenül egy kolumbiai magazinban, házassága idején pedig viszonyt folytatott egy pornósztárral. 2008-ban házi őrizetbe került, miután fegyverével tüzet nyitott egy biztonsági cég embereire. Az eset során senki nem sérült meg.

Nem vitás, Asprilla szereplése és korhatáros filmjei nagy népszerűségre tennének szert Dél-Amerikában.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik