Sophia Ruby lett Crouch lányának a neve

Vágólapra másolva!
2011.03.17. 17:29
null
Crouch szerencsés fickónak mondhatja magát (Fotó: Daily Mail)
Hétfőn egy londoni kórházban megszületett Peter Crouch és felesége, Abbey Clancy első gyermeke. A kislány a boldog szülőktől a Sophia Ruby nevet kapta, és köszöni szépen, jól van.

Hétfőn a londoni Portland kórházban 3430 grammal látta meg a napvilágot Sophia Ruby Crouch. A Tottenham Hotspur angol válogatott csatára ott volt felesége, Abbey Clancy mellett, amikor a kislány világra jött.

Pedig decemberben Abbey Clancy egy tévéműsorban még úgy nyilatkozott, biztos benne, hogy fiút várnak, mert annyira féktelenül viselkedett az ultrahang felvételek során az ifjú Coruch.

A pár 2009-ben házasodott össze három év együttélés után. Tavaly ősszel azonban majdnem véget ért a házasság, amikor kiderült, hogy a futballista egy spanyolországi kiruccanás során megcsalta nejét egy 19 éves prostituálttal. Azóta mindent elrendeztek és újra szent a béke közöttük.

„Nagyon nehéz egy életen át tökéletesnek lenni – mondta Abbey. Mára azonban rájöttem, nem a nagy ház, a szép autó, hanem az, hogy boldog legyen a párjával és a családjával."

A család szóvivője csak annyit árult el, hogy az újdonsült kismama és az újszülött kislány is jól van, egészséges. Ugyanezt feltételezzük a büszke apáról is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik