Shakira és Piqué - az új álompár?

Vágólapra másolva!
2011.01.12. 20:58
null
Fabregas (balra) tartja majd a fáklyát? (fotó: momento24.com)
Miután az énekesnő két napja a hivatalos honlapján közölte, az biztos, hogy Shakira és korábbi kedvese, Antonio de la Rúa – Fernando de la Rúa korábbi argentin elnök fia – szakított. Több katalán újság pedig tudni véli: megszületett a „wakapár”, azaz Gerard Piqué a kolumbiai énekesnő új pasija.

A két legjelentősebbnek számító katalán politikai lap, a Vanguardia és a Periodico egyaránt tudni véli, hogy a szakítást követően a Barcelona középhátvédje még közelebb került a 33 éves szőke lányhoz.

Shakira 11 évig volt együtt Antonióval, de néhány spanyol lap már korábban is pletykált arról, hogy a sármos védő egyre közelebb került hozzá. Piqué hétfőn a zürichi FIFA-gálán tagadta, hogy együtt lennének, bár azt elismerte, hogy jóban vannak a vb-dalt is eléneklő sztárral.

„Csak barátok vagyunk. Nincs ennél semmi több” – mondta a Barcelona játékosa. Piqué és Shakira barátsága már hosszabb időre tekint vissza, a neten is kering egy kép, amelyen ők ketten Cesc Fabregasszal együtt szerepelnek a kolumbiai lány egyik koncertje után.

Shakira úgy nyilatkozott, hogy a pletyka csupán a waka-wakaizmus miatt kelt életre – Spanyolországban a vb óta előszeretettel viccelődnek az énekesnő kapcsán a vb-dallal, aki mindig viccesen reagál a történetekre –, ám a lapok arról is írnak, hogy a párost a vb óta egyre többször látták együtt, és a nyár végén egy hétvégét is együtt töltöttek. Vagy mindez csak „wakapletyka”?
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik