Schumacher felesége dec. 31-én hagyta el először a kórházat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.02. 17:55
null
A képen Corinna Schumacher száll ki az autóból, épp érkezik férjéhez a kórházba (Fotó: bild.de)
Szilveszter estéjén, negyed tíz környékén egy láthatóan összetört, de erős nő lépett ki a franciaországi Grenoble városában található Le Table Ronde étterem ajtaján. A nő nem más, mint Corinna, Michael Schumacher felesége.

 

 

A hétszeres Formula–1-es világbajnok pilóta múlt vasárnap síbalesetet szenvedett a francia Alpokban, fejjel egy sziklának csapódott. Helikopterrel szállították kórházba, állapota azóta is kritikus, mesterséges kómában tartják. A pilóta családja, felesége és két gyermeke, a 16 éves Gina-Maria és a 14 éves Mick azóta is mellette vannak.

Corinna a bild.de értesülései szerint szilveszter éjjelén, kedden hagyta el először a kórházat. Feltölteni az elemeket, venni egy mély levegőt – az étteremből szállodájába indult.

„Corinna nincs jól, de rettentő erős személyiség, akárcsak Michael. Minden erejére szükség is van, hogy támogatni tudja férjét, megóvni őt a negatív gondolatoktól” – nyilatkozta a német lapnak Sabine Kehm menedzser.

A pilóta feleségét édesanyja, Gabriele Betsch és Michael apja, Rolf Schumacher is segíti, ők is jelen vannak a kórházban. A szűk családon kívül csak a közeli barátok kerülhetnek Schumacher közelébe, mint Jean Todt, a Nemzetközi Automobil-szövetség elnöke, a Ferrari F1-es csapatának egykori főnöke.

Az intézmény ötödik emeletét rendkívüli biztonsági intézkedések őrzik, ennek ellenére egy papnak álcázott újságíró már eljutott Schumacher közelébe. Az orvosok már azon gondolkodnak, hogy a túlzottan rámenős médiát kitiltják a kórház teljes területéről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik