Rooney vakon is bevarrja, de Cole és Yorke kiröhögi - videó

Vágólapra másolva!
2013.03.29. 14:21
null
Wayne Rooneynak egy ideig szoknia kellett a körülményeket... (Fotó: Manchester United)
Az egyik sportfogadási cég felkérésére bizonyítja be a Manchester United csatára, hogy tényleg nagyon érzi a kaput. Azért az eseményeket figyelő Dwight Yorke és Andy Cole néha a hasát fogja a nevetéstől.

A sárga-fekete online sportfogadási cég felkérésére állt kamerák elé Wayne Rooney, Javier Hernández és Danny Welbeck. A Manchester United támadótriójának azt kellett bizonyítania, hogy ők bizony akár csukott szemmel is megtalálják egymást a pályán, és vakon is úgy érzik a kaput, mint más két szemmel sem.

...de aztán megtalálta a góllövő formáját (Fotó: Manchester United)
...de aztán megtalálta a góllövő formáját (Fotó: Manchester United)

A mutatvány amennyire látványos, legalább annyira szórakoztató, és majdnem ugyanannyira eredményes is. Rooney ugyan egyszer orrba rúgja magát a labdával, és kétszer is csak a levegőt rúgja „telibe” a félmagasan szálló labda helyett, harmadik kísérletre viszont már kíméletlenül bevarrja a lasztit egy félollóval.

A videón feltűnik Dwight Yorke és Andy Cole is: az „ikrek” főszerepet játszottak az angol klub 1999-es triplázásában, amikor az MU a bajnokság és az FA-kupa mellett a Bajnokok Ligájában is a csúcsra ért. A páros a triplázás évében 53 gólt tett be a közösbe (Teddy Sheringham és Ole Gunnar Solskjaer szállt még komolyabb mennyiséggel a termelésbe), és még a vak is látta, milyen összhang van kettejük között. Ami nem sokat kopott az évek múlásával: egyrészt úgy passzolgattak bekötött szemmel, mintha csak napszemüveg lenne rajtuk, másrészt úgy kacagtak együtt Rooneyékon, mint akiket csiklandoznak.

Dwight Yorke és Andy Cole még ma is elválaszthatatlanok (Fotó: Manchester United)
Dwight Yorke és Andy Cole még ma is elválaszthatatlanok (Fotó: Manchester United)

A páros feltűnése egyébként nem csak a mostani (Robin van Persie-vel kiegészülő) és a régi csatárnégyes összevetése miatt aktuális: 2013. június 2-án „A legendák visszatérnek" (The Legends Are Back) fantázianévvel a United és a Real Madrid nagy öregjei feszülnek egymásnak az Old Traffordon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik