Rooney műesése felhúzta a pankrátort, ringbe hívta az MU-csatárt

Vágólapra másolva!
2015.02.18. 14:19
null
Rooney mint pankrátor? Túl szép, hogy igaz legyen (Forrás: Twitter)
Wayne Rooney hétfő esti, a Preston North End elleni FA-kupa-találkozón produkált műesése még most is bőven szolgáltat beszédtémát az angol sajtónak és a szurkolóknak.

 

A WWE (World Wrestling Entertainment) szupersztár pankrátora, egyben a Preston szimpatizánsa, Wade Barrett sem volt lenyűgözve Rooney könnyű esésétől, s a Twitteren kóstolgatta a Manchester United sztárját. „Nem lesz szüksége színészkedésre, ha egyszer velem találkozik” – írta a közösségi oldalon a rettegett Barrett.

Rooney gyorsan válaszolt is, de nem akart egymaga ringbe szállni. Barrett nehézsúlyú WWE-bajnok pankrátor kollégáját, Stone Cold Steve Austint hívta segítségül.

Barrett rögtön továbbgondolta a történetet, és egy pikáns összetételű pankráció szervezésébe kezdett. Wayne Rooney és Steve Austin az egyik oldalon, Wade Barrett és a Preston futballistája, Kevin Davies a másikon.

Kevin Davies is bólintott a mókára, ahogy Steve Austin is.

Kevin Davies újra szembeszáll egy „vörös ördöggel”? (Fotó: Reuters)
Kevin Davies újra szembeszáll egy „vörös ördöggel”? (Fotó: Reuters)

A Twittert pont az ilyen szórakoztató és nyilvános megbeszélésekre találták ki. Ezek után kit hoz lázba Angliában egy Mayweather–Pacquiao bunyó?

Ő lenne Rooney társa (Fotó: Reuters )
Ő lenne Rooney társa (Fotó: Reuters )
Ő pedig az ötletgazda (Forrás: Bleacher Report)
Ő pedig az ötletgazda (Forrás: Bleacher Report)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik