Orgiája után zsarolják a focistát

Vágólapra másolva!
2011.01.13. 10:29
null
Las Vegasban olykor pórul is járhat az ember
A The Sun című bulvárlap információi szerint az angol rendőrség nyomozást indított, miután az egyik, Premier League-ben szereplő labdarúgót megzsarolták egy korábban Las Vegasban mobiltelefonon rögzített felvétellel, amelyen a játékos – két barátjával együtt – félreérthetetlen helyzetben van három szőke svéd hölggyel.

Az angol lap rendőrségi információkra hivatkozva állítja, hogy egy, a húszas éveiben járó, válogatott labdarúgóról van szó, akinek eddig – rendészeti szempontból – „makulátlan” az előélete, és csapata jelenleg a Premier League tabelláján az első tíz helyezett között van.

A labdarúgó két barátjával látogatott a „szerencsejátékok Mekkájába”, és miközben a játékos egy 25 éves pincérnővel létesített szexuális aktust, addig két társa a másik két lánnyal került a lehető legintimebb kapcsolatba – ekkor készült az eseményekről a telefonfelvétel és néhány kép is.

A játékost egy ismeretlen e-mailen keresztül zsarolta meg, így nem lehet tudni, hogy eseményben résztvevő-e a gyanúsított vagy a felvétel kikerült a „belső körből”. A hatóságok az e-mailen keresztül próbálják kideríteni a zsaroló kilétét, és természetesen igyekeznek megóvni a labdarúgó anonimitását.

SZAVAZÁS

Szerinted ki lehetett?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik