Nevetséges üzenetváltással nyitott az angol átigazolási piac

Vágólapra másolva!
2013.01.03. 18:22
A Newport kölcsönadta a Lincolnnak Jake Thomsont. Talán már a számlát is kiállították, amikor a kölcsönző kínos kérdést tett föl – a Twitteren.

Kinyitott az átigazolási piac, de mi a hírek sűrűjében elveszve, Daniel Sturridge és Demba Ba között bolyongva sem téveszthetjük szem elől az igazán parádés történéseket. Például azt, hogy az ötödik vonalban (Conference National) szereplő Newport County kölcsönadta Jake Thomsont a vele egy ligában játszó Lincoln Citynek. Amit boldogan tudattak a világgal Twitter-csatornájukon keresztül. Daniel Sturridge és Demba Ba között bolyongva sem téveszthetjük szem elől az igazán parádés történéseket. Például azt, hogy az ötödik vonalban (Conference National) szereplő Newport County kölcsönadta Jake Thomsont a vele egy ligában játszó Lincoln Citynek. Amit boldogan tudattak a világgal Twitter-csatornájukon keresztül.

Csakhogy a Lincoln City is ott van a Twitteren, biztosan követik is egymást, így nem is késett a válasz:

„Esetleg már a papírmunkával is elkészültetek, elküldtétek nekünk, azaz lezártnak tekinthetjük az ügyet?" – szólt a kérdés. A választ pedig sejtjük (nem).

A kellemetlen párbeszédbe becsatlakozott egy kibic is, szemére vetve a Lincolnnak, hogy milyen amatőrök, mert az üzengetés helyett akár fel is hívhatnák a newporti kollégákat. Lincolnból megint jött a vitriolos válasz:

„Nem inkább az az amatőr viselkedés, hogy kihirdetünk egy ügyletet, ami valójában még nem történt meg?"

Nos, igen, Newportban talán egy kicsit túlpörögték a kölcsönadást, és annyira gyorsak akartak lenni a hírrel, hogy saját magukat is megelőzték. Azóta egyébként pecsét került minden papírra, Jake Thomson pedig megérkezett Lincolnba.

Nem mindenhol ugyanazt jelenti a profizmus (Forrás: Twitter)
Nem mindenhol ugyanazt jelenti a profizmus (Forrás: Twitter)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik