Német sportriporter lenne a világ legszexisebb férfija?

Vágólapra másolva!
2012.12.09. 12:21
Megválasztani a földkerekség legszebb nőjét vagy legvonzóbb férfiját ugyanolyan lehetetlen küldetés, mint eldönteni, ki rúgta a futballtörténelem (vagy akár egyetlen szezon) legszebb gólját. Képtelenség, mert nem lehet objektív alapon döntést hozni, persze ettől még nagyszerű vitaalapot szolgáltathat. Van, akinek a szőkék tetszenek, van, akinek a barnák, és van, akinek az elfektetett védősortól, illetve van, akinek egy 35 méteres bombagóltól szökik magasra a dopaminszintje.

Az emberek véleményét persze nem tiltott dolog befolyásolni, s erre láthattak egy humoros példát a csütörtök esti Stuttgart–Molde találkozó nézői a televíziók előtt. A kezdő sípszó után egy perccel a meccset közvetítő német csatorna képernyőjén felbukkant a kommentátor, Martin Gross neve és arcképe, alatta pedig a „világ legszexibb férfija" felirat volt látható.

Martin Gross – a világ legszexibb férfija (Forrás: bild.de)
Martin Gross – a világ legszexibb férfija (Forrás: bild.de)

Az érdekes és váratlan információ hátterében vélhetően egy csúnya baki, vagy egy humoros kedvű kolléga – de biztos, hogy nem Cristiano Ronaldo – állhatott.

Ő lenne az, mindenki döntse el maga (Fotó: bild.de)
Ő lenne az, mindenki döntse el maga (Fotó: bild.de)

A mérkőzést egyébként 1–0-ra elveszítette a német együttes, de veresége ellenére is bejutott az Európa-liga legjobb 32 csapata közé.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik