„Ne hívogassatok!” – Neymart nem hagyják aludni a rajongók

Vágólapra másolva!
2013.11.06. 15:11
null
Neymart már éjszaka sem hagyják békén a drukkerek (Fotó: Action Images)
A Barcelonában futballozó Neymart túlságosan is megkedvelték a katalánok drukkerei. A brazil támadó most Instagramon kérlelte rajongóit, hogy ne hívassák őt az éjszaka közepén, mert így nem tudja kipihenni magát.

„Imádom a rajongóimat, és nem tudom, hol lennék ma nélkülük, de ez a helyzet tarthatatlan. Kéthetente le kell cserélnem a telefonszámomat, mert az úgynevezett drukkerek nem hagynak békén még az éjszaka közepén sem” – írta ki Instagramra a brazil.

A gránátvörös-kékek nyári szerzeménye másodpercenként oszt meg magáról félmeztelen képeket, de úgy tűnik, amikor a lelkes szurkolók is meg akarják mutatni neki magukat, az már sok a támadónak.

„Már a családtagjaim számát is kiderítették, és őket sem hagyják nyugodni. Köszönöm, hogy elhalmoztok a szeretetetekkel, de tudnotok kell, hol a határ. Nem tudom már, mit tehetnék, kérlek hagyjatok békén, és ne hívogassatok” – írta.

Borzasztóan sajnáljuk szegény Neymart, és ezek után már csak azt tudjuk remélni, hogy a technika fejlődésével egyszer eljön az az időszak is, amikor a mobiltelefonokat valamilyen mágikus módon az éjszakára el lehet hallgattatni.

Ha pedig ez sem válik be, a telefonokat és telefonszámokat gyorsan fogyasztó brazil még mindig felveheti a kapcsolatot Samuel Eto'óval, aki biztosan ki tudja segíteni, és a sok száz mobilja közül majd lepasszol neki egyet-kettőt a szűkös napokra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik