Mutu szivarral és szexi táncosokkal villog Snoop Dogg klipjében

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.06. 16:15
Megérkeztek az első képek és felvételek Snoop Dogg legújabb videoklipjéről, amely Adrian Mutu, a Chelsea és a Juventus korábbi, a Petrolul Ploiesti jelenlegi csatára főszereplésével készül.

A közös forgatás híre már hónapokkal ezelőtt felbukkant a román sajtóban, az eredeti forgatókönyv szerint a klip helyszínéül Győr városa szolgált volna, de Mutu Instagramján egy bukaresti klubra utalt. A közös forgatás híre már hónapokkal ezelőtt felbukkant a román sajtóban, az eredeti forgatókönyv szerint a klip helyszínéül Győr városa szolgált volna, de Mutu Instagramján egy bukaresti klubra utalt.

„Köszönöm mindenkinek, a lányoknak és a rendezőnek, fantasztikus élmény volt, alig várom a klipet” – írta a közösségi oldalon a 35 éves futballista.

Snoop Dogg nem tűnt fel a forgatáson, ahol Mutu öltönyben, szivarral a kézben és csinos táncoslányokkal az oldalán pózolt a kamerák előtt. Egy új karrier kezdete?

A forgatásról készült képek helyenként elég merészek, ezért a a Dirty Tackle blog parádésan cenzúrázott fotóit használtuk fel.

Mutu a forgatáson (Forrás: Dirty Tackle)
Mutu a forgatáson (Forrás: Dirty Tackle)

Mutu a forgatáson (Forrás: Dirty Tackle)
Mutu a forgatáson (Forrás: Dirty Tackle)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik