Mit keresett Balotelli nápolyi maffiózók társaságában?

Vágólapra másolva!
2011.06.05. 16:52
null
Balotelli aggódhat? (forrás: attackingsoccer.com)
Egy évvel ezelőtt Mario Balotelli Nápoly Scampia kerületében „a nápolyi alvilág két legerősebb klánjának személyiségeivel mutatkozott együtt." A nápolyi rendőrség jelentése nemrég látott napvilágot az olasz újságokban. Az információ forrása „olyan személy, akinek a szavahihetősége már bebizonyosodott".

A forrás azt állította, hogy a Manchester City csatárát, aki a Golden Goal eseményre utazott Nápolyba, arra kérték, hogy látogasson el a város legveszélyesebb környékére, itt több helyet is felkeresett, ahol találkozott a maffiózókkal.

A rendőrségi képviselő így nyilatkozott:

„Sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom, hogy ez megtörtént volna. Az biztos, hogy Balotellit sohasem hoztuk összefüggésbe a szervezett bűnözéssel. Ha – és ezt hangsúlyozom –, ha Balotelli valóban járt azon a környéken, akkor az felveti azt a kérdést, hogy miért ment el ezekre a helyekre. Természetesen nem tudta, hogy akikkel találkozott, azok nyakig benne vannak a szervezett bűnözésben. A világ futballjában sok ember megfordul, lehetetlen tudni mindenkiről, hogy miben utazik. Egy biztos: Balotellit nem hoztuk kapcsolatba bűnügyekkel."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik