Milliókat hozott Huddlestone levágott fürtje

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.08. 16:42
null
Huddlestone akciója milliókat hozott (Fotó: Action Images)
Tom Huddlestone, a Hull City középpályása 2011 áprilisában talált be legutóbb, még a Tottenham mezében az Arsenal ellen. Akkor határozta el, hogy nem vágatja le a haját addig, amíg újra gólt nem szerez. A Fulham ellen december végén végre eljött a nagy pillanat, így le is nyírták a „tigrisek” középpályásának afróját, amelynek utolsó „darabja” most milliókért talált gazdára.

Huddlestone, ahogy belőtte a gólját a Fulham ellen, már rohant is az oldalvonalhoz, ahol a Hull egyik dolgozója nekiállt megnyírni a középpályást, aki a haját szétszórta a gyepen, a meccs után pedig egy fodrászt is meglátogatott Tom, és végleg megszabadult a jól melegítő fürtöktől.

Az egyik brit rákkutató szervezetnek gyűjtő középpályás a levágott tincseket ezt követően elárverezte, és így majd 50 ezer fontot (majd' 20 millió forintot) gyűjtött, az akció lezárásaként pedig még felrakott pár megmaradt hajszálat az eBayre, amelyből további 2 millió forint jött össze.

Egy tincs majd' két millió forintot ért (Fotó: whoateallthepies.tv)
Egy tincs majd' két millió forintot ért (Fotó: whoateallthepies.tv)

„Sosem gondoltam volna, hogy ennyi pénzt össze tudunk gyűjteni, ez egyszerűen hihetetlen. Jó látni, hogy ennyien segíteni akartak, nagyon hálás vagyok” – mondta Huddlestone, miután a „szerencsés” nyertes kifizette a 6300 fontot a tincsért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik