Milliárdokat kapott CR Junior anyja

Vágólapra másolva!
2011.01.10. 15:51
null
Cristiano Ronaldo fiának ajánlja a gólját (fotó: Action Images)
A Sunday Mirror című angol lap Cristiano Ronaldo egyik közeli ismerősére hivatkozva arról közölt cikket, hogy a portugál sztár féléves gyermekének anyja továbbra is tartja a kapcsolatot a labdarúgóval, és állítólag visszaadná a pénz egy részét a gyermek láthatásáért cserébe.

Mint ismert, Cristiano Ronaldo az elmúlt nyáron hozta napvilágra a hírt, hogy fia született, ám az anyáról sem akkor, sem azóta nem derült ki, hogy kicsoda is valójában. Nos, a Sunday Mirror – információit a lány és Ronaldo közeli barátainak elmondására alapozva – legutóbb arról írt, hogy az anya egy húszéves angol lány, aki 10 millió eurót (mintegy 3.3 milliárd forintot) kapott az anonimitásért cserébe.

A gyerek egyéjszakás kapcsolatból született, a lány állítólag a gyermeken elvégzett DNS-vizsgálat után kapta meg a pénzt, és a szerződés értelmében nem mondhatja el senkinek – még a családjának sem –, hogy gyermeknek adott életet, és nem is láthatja a kis CR Juniort.

A lány azóta is tartja a kapcsolatot Ronaldóval, felhívja és gratulál neki a meccsek után, és az utóbbi időben állítólag már sírva könyörög is neki, hogy láthassa a fiát, ezért a pénz egy részét is hajlandó lenne visszaadni. A lány az „üzlet” óta állítólag nagy lábon él, milliókat költ havonta, mégsem érzi boldognak magát.

A gyermeket egyébként több forrás szerint a portugálok üdvöskéjének édesanyja neveli, a kis Juniort decemberben is vele látták először a nyilvánosság előtt egy madridi mérkőzésen, a fiú édesapja akkor is – mint születése többször – a hüvelykujját szopva ünnepelte gólját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik