Michael Jackson eltüntetése miatt esett ki a londoni csapat a PL-ből?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.07. 13:25
null
Elvitték, bánhatják (Fotó: whoateallthepies.tv)
Mohamed al-Fayed, a Premier League-ből már biztosan kiesett Fulham egykori tulaja végre fényt derített arra, miért szenved a szezonban a londoni klub.

A sztori még 2011-ben indult. Ekkor a Michael Jacksont imádó elnök úgy döntött, az elhunyt popsztár emlékére egy diszkrét, háromméteres szobrot állít.

Bár a szurkolók már ekkor jelezték, köszönik szépen, nem kérnek a korábban még a stadionba is kilátogató Jackóból, a londoniak akkori első embere hajthatatlan volt, és a szállodája előtt álldogáló műremeket áttolatta a Craven Cottage elé.

Miután 2013-ban a jelenlegi tulaj, Shahid Khan kivásárolta al-Fayedet, a szobornak is búcsút intettek a fekete-fehérek, ez pedig – mint kiderült – hatalmas hiba volt.

„Amikor az új főnök elvitette a szobrot, szóltam, ebből baj lesz, meg fogja bánni. Michael szerencsét hozott a klubnak, és most meg is fizettek azért, mert eltüntették innen. Ha majd észhez tér Shahid, újra könyörögni fog a Jacko-szoborért, de késő bánat” – mondta a kárörvendő al-Fayed a BBC-nek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik