Megverte a QPR elnökét FIFA12-ben, majd aláírt

Vágólapra másolva!
2013.01.19. 14:43
A francia Marseille-t elhagyó Loic Rémy a héten aláírt az angol Premier League-ben sereghajtó QPR együtteséhez, pedig a Chelsea-hez igazoló szenegáli Demba Ba örökösét kereső Newcastle-t is választhatta volna. Hogy mi lehetett az igazi adu ász a Queens Park elnökének kezében a heti 70 ezer fontos fizetési ajánlat mellett? A klub hivatalos oldala szerint egy a hosszú megbeszéléseket lezáró FIFA12-parti a csúcsgazdag maláj klubtulaj és a francia válogatott támadó között.

„Először a QPR-ról beszélgettünk, majd különleges percek következtek, játszottunk egyet a FIFA12-vel – kezdte a Marseille-ben ősszel tizenhét meccsen négy gólt szerző Rémy a qpr.co.uk oldalon adott első hivatalos interjúját. – „Élveztem a játékot, az együtt töltött idő megmutatta nekem, hogy Tony milyen nagyszerű ember és elnökként is milyen szoros kapcsolatra törekszik játékosaival. Ez különleges nap volt mindkettőnk számára.”

Rémy nem csak a FIFA12-ben ontaná a gólokat új csapatánál  (Fotó: Action Images)
Rémy nem csak a FIFA12-ben ontaná a gólokat új csapatánál  (Fotó: Action Images)

A QPR hivatalos oldalán olvasható „tudósítás” szerint a felek két mérkőzést játszottak egymás ellen. Rémy Bayern Münchene Fernandes argentin válogatottja ellen lépett pályára. Az első mérkőzésen Rémy megsemmisítő, 6–0-s vereséget mért leendő főnökére, a második találkozón viszont egy nyolcgólos thrillert (4–4) követően büntetőkkel alulmaradt, így összesítésben (ha a gólkülönbséget nem nézzük) döntetlenre végeztek.

Fernandes első mérkőzésen elszenvedett hatgólos zakójára a QPR sportigazgatója, Philip Beard szolgált magyarázattal: „Jól szórakoztak, de Tony elárulta nekem, hagyta nyerni a fiút.”

Könnyen elképzelhető, hogy idén januárban nem Rémy volt az utolsó francia labdarúgó, aki az Air Aisa légitársaság tulajdonosa hagyott nyerni FIFA12-ben egy aláírásért cserébe, a pletykák szerint a Rennes védekező középpályása, Yann M’Vila is a Loftus Road-on köthet ki a téli átigazolási szezon vége előtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik