„Mégiscsak a kib****tt Edgar Davids vagyok” - videó

Vágólapra másolva!
2012.11.12. 18:32
Mondta a korábbi holland válogatott. De csak viccelt, és mindenki nevetett. Miután az élő adás műsorvezetője bocsánatot kért.

A Ragadozó (Predator), ahogy a fénykorában az Ajaxban, a Milanban, a Juventusban vagy éppen a Barcelonában megforduló 74-szeres egykori holland válogatott középpályást becézik a brit Sky Sports Goals on Sunday című vasárnapi futballügyi magazinműsorában vendégeskedett.

EGY PILLANATRA NEM FIGYEL, ÉS RÖGTÖN MEGVAN A BAJ

A riporterek (Ben Shephard és Chris Kamara) azt tudakolták tőle, hogy lett a negyedosztályban (League Two) szerénykedő Barnet játékos-edzője. Davids pedig elmesélte, hogy előbb a Brixton Sunday League egyik csapatában focizott, ott szólt neki egy ismerős, hogy ugyan ugorjon már le egy meccsre.

„Barnetben élek, és egy ottani amatőr bajnokságban játszó haverom mondta, hogy beállhatnék egy meccsre. Odamentem, és az első félidőben egész jó voltam. A másodikban meg öt percet ültem a padon. Hát nem? Megtehetem. Mégiscsak a kib****tt Edgar Davids vagyok" – színezte a mondókáját a népszerű „f" betűs szóval. Egy másodperccel később aztán észbe kapott, és amíg ő harsányan hahotázott, addig Ben Shephard szépen elnézést kért a nevében.

Érthető, ha az akkor éppen a League Two utolsó helyén szerénykedő Barnet elnökének pont egy ilyen lelkes fickóra volt szüksége. A csapat mondjuk most is utolsó, viszont Davidsszal ötből csak egy meccset veszítettek el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik