Materazzi megint beszólt Beníteznek

Vágólapra másolva!
2012.12.17. 18:11
Nem elég, hogy a Chelsea szurkolói kinevezése pillanatától kezdve kollektíve szálltak szembe Rafa Benítezzel és elhízott pincérnek gúnyolják, a klubvilágbajnokság fináléjának elveszítése után még egykori játékosa, Marco Materazzi is verbálisan „lefejelte" a spanyol trénert.

Nem először köszörülte nyelvét az Internazionale és az olasz labdarúgó-válogatott korábbi játékosa Benítezen, egy hónappal ezelőtt az olasz Undici televíziós műsorban találta meg.

„Nem jöttem ki vele. Eltávolíttatta velem az öltözőszekrényemen levő képeket, amelyek a karrierem legfontosabb pillanatait mutatták, Mourinhóval és Marcello Lippivel. Benítez azt hitte, mindent tud, pedig még a saját árnyékától is megijedt" – mesélt Materazzi az Intert 2010 júliusa és 2010 decembere között irányító spanyollal való – legkevésbé sem felhőtlen – kapcsolatáról.

Miután vasárnap a Chelsea 1–0-ás vereséget szenvedett a Corinthianstól a Japánban rendezett klub-vb döntőjében, Materazzi a Twitteren csapott le kritikus hangnemben:

„Én mondtam, hogy az Interrel edző nélkül nyertük meg a klub-vb-t" – reagált a közösségi oldalon a Bajnokok Ligája címvédőjének vereségére az olasz hátvéd.

Rafa Benítez idén harmadik alkalommal, harmadik csapatával szerepelt klubvilágbajnokságon,de csak az Interrel tudta megnyerni, a Liverpoolal és a Chelsea-vel elvérzett a döntőben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik