Klicsko kötélnek állt, végre eljegyezte a Hősök csinibabáját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.10. 14:25
null
Hayden Panettiere itt már az új gyűrűjével pózol a fotósok előtt (Fotó: dailymail.co.uk)
A már hét éve a nehézsúlyban uralkodó bokszoló, a WBA, a WBO, az IBF és az IBO világbajnoki övét is birtokló Vladimir Klicsko végre tényleg eljegyezte Hayden Panettiere amerikai színésznőt. A bulvársajtó már korábban tényként közölte az eljegyzést, hivatalosan azonban csak szerdán jelentette be Panettiere, hogy Klicsko megkérte a kezét.

A 24 éves színésznő és a 37 esztendős ökölvívó között láthatóan sem a jelentős korkülönbség, sem a magasságbeli differencia (40 cm) nem számít, de még az a tény sem, hogy egyszer már szakítottak.

A 2009 óta se veled, se nélküled kapcsolatban élő sztárpárt az elmúlt években már többször is összeadták a bulvárlapok, de hivatalosan még egyszer sem ismerték el Klicskóék, hogy valóban fontolgatják a házasságot.

Nehéz megérteni, miért várt ennyit a lánykéréssel az ukrán (Fotó: dailymail.co.uk)
Nehéz megérteni, miért várt ennyit a lánykéréssel az ukrán (Fotó: dailymail.co.uk)

Most, így négy év után végre véget értek a találgatások. Miután a korábban a Hősökben, jelenleg pedig a Nashville című sorozatban szereplő csinos színésznőt nemrég a Los Angeles-i reptéren a fotósok lekapták az új gyűrűjével, szerdán Panettiere hivatalosan is elismerte az eljegyzés tényét.

A fiatal színésznő azt is elismerte, hogy a pontos dátumot még nem tűzték ki a lagzira. Úgyhogy hajrá, hölgyek, pár hónapig még biztos lehet próbálkozni a bájos mosolyú ukrán bokszolónál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik