Kiröhögte az Arsenalt a Leyton Orient focistája

Vágólapra másolva!
2011.03.02. 20:08
null
Jimmy Smith (pirosban) ma este az Arsenal játékosok haragja elől futhat (Fotó: Action Images)
A szerda esti FA-kupa visszavágó előtt Jimmy Smith, a vendég Leyton Orient középpályása nem tagadta, hogy jót derült, amikor az Arsenal elbukta a Ligakupa döntőjét.

A harmadosztályú kiscsapat a hazai pályán elért döntetlen után szerda este a londoni Emirates stadionban próbál bravúrt elérve bejutni a legjobb nyolc közé. Jimmy Smith, a vendégek középpályása igyekezett megágyazni a jó hangulatnak, amikor őszintén válaszolt arra a kérdésre, mit szólt, mikor az Arsenal elbukta a vasárnapi Ligakupa-döntőt.

„Hogy mit csináltam, amikor Obafemi Martins betalált a kapuba? Hangosan felröhögtem" – jelentette ki a 24 éves játékos, aki 14 évig focizott a Chelsea korosztályos csapataiban, emellett pedig megszállott West Ham United szurkoló. „Nem tehetek róla, de utálom az Arsenalt. Tudom, hogy ezt nem pont most kéne elmondanom, mert biztosan felhergelem őket, de nem bánom. Állunk elébe!" ­– arcoskodott Smith.

Mint arra bizonyára még sokan emlékeznek, az Arsenal egy nem mindennapi bénázás (Laurent Koscielny és Wojciech Szczesny kapus nem értette meg egymást) után Obafemi Martins a 89. percben lőtte a Birmingham City győztes gólját. Arséne Wenger csapata értelemszerűen az FA-kupában szeretné kiköszörülni a csorbát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik