Kim Dzsong Un felrobbantja Rodmant!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.18. 15:38
Az elmúlt hónapokban mély barátságot kötött Dennis Rodman és Kim Dzsong Un egyre bensőségesebb baráti kapcsolatát figurázták ki egy pisztáciareklámban.

A pár másodperces villámfilm forgatókönyve szerint a csonthéjas finomságot a világbéke titkos összetevőjeként hirdető egykori NBA-sztár az ötletével kivívja a diktátor (dublőrének) haragját. Így aztán hiába szóltak a múlt héten arról a hírek, hogy Rodman hamarosan az észak-koreiai kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya lehet, a béke szótól hideglelést kapó vezető a piros gomb segítségével felrobbantja.A pár másodperces villámfilm forgatókönyve szerint a csonthéjas finomságot a világbéke titkos összetevőjeként hirdető egykori NBA-sztár az ötletével kivívja a diktátor (dublőrének) haragját. Így aztán hiába szóltak a múlt héten arról a hírek, hogy Rodman hamarosan az észak-koreiai kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya lehet, a béke szótól hideglelést kapó vezető a piros gomb segítségével felrobbantja.


A reklámot készíttető cégtől egyébként nem áll távol a világhírű nevek bevetése, korábban a bokszlegenda, Manny Pacquiao és a Gangnam Style énekese, Psy is népszerűsítette termékeiket, utóbbi pont a 2013-as Super Bowl idején.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik