Keressük az 1/1-est! Ki az NFL-draft királynője? - galéria

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.30. 17:33
null
<a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Draft_2015_U_WAG-ek')">Keressük az 1/1-est! Melyik hölgy az elmúlt öt év draftkirálynője? (Fotók: bustedcoverage.com, Twitter, bleacherreport.com)<br />A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!</a><br />
Magyar idő szerint péntek hajnali kettőkor kezdetét veszi a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) játékosbörzéje (draft), mi pedig most szeretnénk egy kicsit könnyedebb témával hangolni a holt szezon legjobban várt eseményére: nézzük a lányokat!

Az utóbbi hetekben több szakmai anyaggal is jelentkeztünk, megmutattuk a draftsorrendet, háromrészes sorozatban beszámoltunk a lehetséges választottakról (I. rész, II. rész, III. rész), sőt, azt is megmutattuk, szerintünk ki lesz az 1/1.

Most egy kicsit könnyedebb téma felé evezünk: összegyűjtöttük egy galériába az elmúlt öt esztendő legcsinosabb barátnőit, feleségeit, akik miatt vártuk a draftot, illetve hozzátettük a 2015-ös játékosbörze legfelkapottabb WAG-jeit is – a döntést azonban már Önökre bízzuk.

Győz a múlt, esetleg mindent visznek a jelen szépségei? Szavazzon, és döntse el, ki a legszebb, vagyis az „1/1-es” a mezőnyből!

A HAJNALI 2 ÓRAKOR KEZDŐDŐ ELSŐ KÖRRŐL, CSAKÚGY, MINT A TOVÁBBI NAPOK TÖRTÉNÉSEIRŐL ÉLŐ TUDÓSÍTÁSSAL JELENTKEZÜNK!

SZAVAZÁS

Ki az NFL-draftok elmúlt öt évének királynője?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik