Kate Middleton elbűvölő volt leértékelt nyári ruhájában Wimbledonban - fotó!

Vágólapra másolva!
2011.06.28. 09:21
null
Érkezés a királyi páholyba: Vilmos klasszikus öltönyben, Kate a Temperley Moriah ruhában (Fotó: uk.lifestyle.yahoo.com)
Vilmos herceg és Kate Middleton a brit sztár, Andy Murray mérkőzésén tette tiszteletét hétfőn az Angol nemzetközi teniszbajnokságon. A hercegnő fehér ruhája igazán bűbájos volt, és most mindössze 118 ezer forintért megvehető.

Cambridge hercege és gyönyörű felesége a centerpálya királyi páholyából nézte végig Andy Murray és Richard Gasquet 4. körös mérkőzését nézte végig, melyet a hazai kedvenc nyert 7:6, 6:3, 6:2-re.

Amikor nem a pályán pattogott a labda, akkor persze minden szem a királyi páholyra szegeződött, ahol az elegáns és közvetlen fiatal pár foglalt helyet. A legfontosabb kérdés persze az volt, hogy a hercegnő milyen ruhát visel, és a jószemű angolok ezt is kiderítették.

Ezek szerint Kate Middleton egy fehér (ezt viszonylag csekély jártassággal magunk is megmondtuk volna...) Temperley Moriah nyári ruhát viselt. Ami újkorában nem kevesebb mint 795 fontba (kb. 240 ezer Ft) került, és a hercegnő nyilván még ekkor vette. A napokban azonban az angliai nyári kiárusítási hullámban erre a ruhára is új árcédula került, így, aki siet az még 395 fontért (kb. 118 ezer Ft) meg tudja venni.

A hercegi pár egyébként nem csak protokolláris kötelezettségeinek tett eleget a megjelenéssel: a Middleton család és maga Kate is nagy rajongója a sportágnak. A hercegnő annak idején csapatkapitánya volt középiskolája teniszcsapatának, és már 2007-ben és 2008-ban is ott volt Wimbledonban. Sőt, húga, Pippa is feltűnt a nagyobb versenyeken: az elmúlt hetekben Párizsban a Roland Garroson, illetve Birminghamban az AEGON Classic tornán is megjelent.

Andy Murray jó játékkal járult hozzá, hogy sokat mosolyogjon a hercegi pár (Fotó: uk.lifestyle.yahoo.com)
Andy Murray jó játékkal járult hozzá, hogy sokat mosolyogjon a hercegi pár (Fotó: uk.lifestyle.yahoo.com)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik