Játékosok helyett konyhát vesznek az angol klubnál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.12. 15:03
null
A Crawley Town szurkolói jobbat érdemelnek (forrás: Metro)
Miközben a klubok többsége már azon töri a fejét, hogy milyen játékosokat vegyen, a harmadik ligás Crawley Town más befektetés után nézett.

Az angol csapatoknál a szurkolók elvárják, hogy a meccsen kívül jó étellel is kiszolgálják őket a stadionokban. Magyar szemmel talán furcsa lehet, hogy az angol étel és a jó hogyan kerülhet egy mondatba, de ezen most nagyvonalúan lendüljünk át, hiszen ízlés dolga. Mindenesetre a szurkolók szeretik a hamburgert, a húsos pitét és más, arrafelé szokásosnak számító falatokat.

Ezért a League One középmezőnyébe tartozó Crawley vezetősége úgy döntött, hogy átalakítja a konyhát, hiszen első a szurkolók elégedettsége. A következő szezonra elkészülő beruházásra 35 ezer fontot költenek.

A klub megszondáztatta a szurkolókat, akik egyértelműen kifejezték, hogy jobb harapnivalót akarnak, amikor kedvenceiket figyelik a lelátóról.

„Változtatunk az ételeinken – mondta Richard Low, az egyesület vezérigazgatója. – Nemrég készítettünk egy közvéleménykutatást a szurkolók között, és szinte mindenki azt mondta, hogy nem ízlik neki az étel. Kicseréljük az egész konyhai berendezést mintegy harmincötezer font értékben, hogy a szurkolók finomabb ételhez jussanak. Azt még nem tudom, hogy az árak változni fognak-e, de szerintem nem. Ez az egész nem a haszonszerzésről szól. Az étel nagyon fontos szurkolóinknak, és ezt egyértelműen a tudtunkra is adták.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik