Iniesta a Real győzelmét jósolja

Vágólapra másolva!
2011.04.15. 20:08
null
Így választott Iniesta - akkor ő most áruló? (Fotó: Action Images)
Lezajlott a szombati el clásico kimenetelét megjósolni hivatott polip párbaj. A málagai akvárium két lakója közül az egyik a királyiak győzelmére tippelt, míg a másik döntetlent „vár".

Feszült várakozás előzte meg a két nyolckarú delikvens fellépését a málagai Sea Life de Benálmadena tengeri akváriumban. A Real Madrid – Barcelona rangadó két világbajnok főszereplőjéről elnevezett polipra várt a feladat, hogy megjósolják a győztes csapat kilétét. Nos, a közel kétméteres, 16 kilós Csendes-óceáni polip, Iker sem a Real, sem a Barca címerével ellátott tartályban elhelyezett szardíniára nem tartott igényt.

Ellenben az apró, másfélkilós Földközi-tengeri nyolckarú, Iniesta határozottan cuppant rá a realos tartályra, kibányászva belőle a finomságot. Azaz szerinte a házigazda csapat játékosai és szurkolói örülhetnek szombaton éjfél körül.

A tippelős játék, természetesen, egyféle főhajtás Paul, az oberhauseni akvárium zseniális polipja előtt, aki a 2010-es dél-afrikai világbajnokságon nyolc mérkőzés győztesét tippelte meg helyesen, közte a spanyolok diadalát a döntőben Hollandiával szemben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik