Igen, igen, igen! Alexis Ren a Sports Illustratedben – videó!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.04.19. 20:50
Először is hálát kell adni a Sports Illustratednek, amiért a legendás fürdőruhás sorozatában idén Alexis Rennek is lehetőséget adott, hogy megmutassa a bájait – a fotózás során pedig még a bikinifelső is lekerült a korábban balettozó Év újoncáról.

haven't had much to post, but headin somewhere tropical with one of my favorites

1.2 millió kedvelés, 9,094 hozzászólás - Alexis Ren (@alexisren) Instagram-hozzászólása: "haven't had much to post, but headin somewhere tropical with one of my favorites"



A csodaszép modell a rendszeres sportolás, az egészséges táplálkozás és a természetes D-vitamin-bevitel nagy híve, és erre buzdítja az Instagramon a bő 12 millió követőjét is.

A 21 éves Alexis korábban balettozott, sőt olyannyira komolyan űzte, hogy felvételizni készült egy társulathoz, de végül inkább az éppen akkor beinduló modellkarrierje mellett tette le a voksát.

Viszont ha már balettozott, akkor a Sports Illustrated a fürdőruhás fotózása során arra is megkérte a gyönyörű modellt, hogy mutasson be néhány spárgázást a meseszép Arubán.


s/o to these moments

907.4k Likes, 10k Comments - Alexis Ren (@alexisren) on Instagram: "s/o to these moments"



this industry would collapse if we all felt good enough for ourselves

1.1 millió kedvelés, 7,122 hozzászólás - Alexis Ren (@alexisren) Instagram-hozzászólása: "this industry would collapse if we all felt good enough for ourselves"

brb

1 millió kedvelés, 9,834 hozzászólás - Alexis Ren (@alexisren) Instagram-hozzászólása: "brb"

Gimme your name cause it's going down in my book

1 millió kedvelés, 10.8 ezer hozzászólás - Alexis Ren (@alexisren) Instagram-hozzászólása: "Gimme your name cause it's going down in my book "

It's 3:50 am and I gotta be at the airport at 5

861.9k Likes, 4,642 Comments - Alexis Ren (@alexisren) on Instagram: "It's 3:50 am and I gotta be at the airport at 5"

@rose_bertram so proud of you for creating @lecocondouxlingerie

580.5k Likes, 5,977 Comments - Alexis Ren (@alexisren) on Instagram: "@rose_bertram so proud of you for creating @lecocondouxlingerie"








Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik