Higuaín szexi exével lesz kitapétázva az Arsenal öltözője - galéria

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.03. 13:38
null
Soledad Fandino kb. így lesz az Emirates öltözőjében - <a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Soledad_Fandino_Gonzalo_Higuain_volt_baratnoje')">TOVÁBBI REMEK KÉPEK A GALÉRIÁBAN</a> (Fotók: listal.com, lapatilla.com)
Jack Wilshere, a londoniak középpályása egy tévéműsorban szembesült az argentin volt barátnőjének lenyűgöző szépségével.

Jack Wilshere, az Arsenal futballistája az amerikai ESPN csatorna egyik műsorának volt a vendége, ahol nem csak a szokványos mederben folyt a beszélgetés. A műsorvezető először csak arról kérdezte, hogy várja-e már a Real Madridtól távozó Gonzalo Higuaín érkezését? Erre ő egyértelműen igennel felelt, amire gyorsan rákontrázott a rutinos műsorvezető:

„Láttad már Higuaín barátnőjét fehérneműben? Ha nem, akkor mutatok neked egy-két képet, amiket kinyomtattam az adás előtt."

És valóban mutatott is néhány pazar fotót az argentin tévés műsorvezetőről és színésznőről, Soledad Fandinóról, amitől Wilshere-nek leesett az álla, de aztán gyorsan kapcsolt, hogy mi is a helyes teendő ilyen esetekben:

„Ezek a képek biztos, hogy ki fognak kerülni az öltöző falára. Van néhány srác a csapatban, aki szeret azzal viccelni, hogy a többiek feleségéről, barátnőjéről készült képekkel dekorálja ki az öltözőt."

Higuaín egyébiránt aligha fogja ezt zokon venni: a műsorvezető figyelmét ugyanis elkerülte, hogy Soledad és Gonzalo már egy ideje nem járnak együtt, olyannyira, hogy a szépséges hölgy idén januárban feleségül ment René Pérez Joglar, Puerto Rico-i popsztárhoz.

Wilshere persze fociról is beszélt a műsorban, ahol kifejtette, hogy nem csak Higuaín, de a Manchester Unitedtől elvágyódó Wayne Rooney érkezését is nagyon várja.

„Már az is félelmet kelt az ellenfelekben, ha meglátják a nevét a csapat játékosai között. Vele még többet tudnánk elérni."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik