Hekkerek rabolták ki Gascoigne-t, aki nem mond le az alkoholról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.28. 18:15
null
Gazza nem küzd tovább pusztító függőségével, az alkohollal (Forrás: Action Images)
A korábbi angol válogatott labdarúgó, Paul Gascoigne hosszú évek óta küzd súlyos alkoholfüggőséggel, de úgy tűnik, több sikertelen próbálkozás, elvonó és klinikai kezelés után végleg feladta a harcot addikciójával szemben. A Tottenham és a Lazio egykori kiválóságának bankszámlája az elmúlt napokban hekkerek áldozata lett, a futballistát bevallása szerint a virtuális tolvajok 50 ezer fonttal tették szegényebbé, emellett azt is elmondta, bár tudja, az életébe kerülhet, képtelen lemondani az alkoholról.

Az interjú során kissé zavaros, olykor teljesen ellentmondásos dolgokat állító Gascoigne szerint két nap leforgása alatt emelték le a számlájáról a csaknem 18 millió forintnak megfelelő összeget. „Kisemmiztek” – árulta el a The Sunnak a korábbi kiváló középpályás.

Ezt követően jöttek az ellentmondásos részek, egy helyen azt állította, a korábban számszerűsített, elég nagy összeget tulajdonítottak el tőle, de volt, hogy „nem olyan sok” pénzről beszélt.

Szembeütköző információkat adott a lehetséges támadókról is. Egyszer úgy fogalmazott: „tudom, kik tették”, majd pár mondattal később már fogalma sem volt.

A hét korábbi részében az ITV is megszólaltatta Gascoigne-t, aki beismerte, továbbra is iszik, annak ellenére, hogy tudja, akár az életével is fizethet érte.

„Remélem, nem az ivásba fogok belehalni, mert abban az esetben semmilyen együttérzésre nem számíthatok – mondta Gazza, majd így folytatta – ha végez is velem az alkohol, legalább örökre elmúlik az az iszonyú fájdalom, ami minden egyes nap elkísér.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik