Guardiola vezette a Bayern sörseregét az Oktoberfesten

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.07. 14:02
null
A Bayernnél előre isznak a medve bőrére?
„Eljött a sörivás ideje!” – adta ki a parancsot a Bayern vezérkara az Oktoberfest záró napján lazító játékosoknak és edzőknek. Hogy eleget tettek-e a parancsnak Schweinsteigerék? Galériánkból kiderül!



Bár még csak a szezon elején járunk, a Bayern Münchennél októberben is bőven van miért elégedettnek lenni. A májusban története során először triplázó német együttes a nyári edzőváltás ellenére úgy kezdte a szezont, ahogy az előzőt abbahagyta: a Bundesligában és a Bajnokok Ligája csoportjában is éllovas Pep Guardiola együttese, s bár nem tudta maximálisan kihasználni a rivális Dortmund hétvégi botlását, a szombaton Leverkusenből elhozott bajnoki pontot követően vasárnap a 180. Oktoberfest utolsó napján lazított egyet kollektíve a (bőr)nadrágszíjon. Természetesen rengeteg sörrel.

Mint egy szép, nagy és szerető család, úgy érkeztek meg a sörünnepélyre a Bayern játékosai, edzői, vezetői, valamint a főszereplők szerettei, feleségei, barátnői, családtagjai. Az emblematikus eseményen első alkalommal vett részt az edzői posztra nyáron kinevezett Pep Guardiola, akiről természetesen a tradicionális bőrnadrág, a kockás ing és a kalap sem hiányozhatott, ahogy a literes korsóba töltött, prémium minőségű folyékony kenyér sem.

„Most szabadon lazíthatunk, hisz a következő mérkőzésünk csak két hét múlva lesz. Élvezzétek a finom sört!” – adta meg az alaphangot a fesztiválozáshoz Karl-Heinz Rummenigge, a Bayern elnöke. Nézzük, hogy sikerült!

A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik