Guardiola, Schweini és Ribéry fotózkodott a győri kézis lányokkal - képek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.13. 12:17
null
BL-győztesek! A közös csapatfotó (Forrás: Győri Audi ETO KC)
Különleges találkozóra került sor a győri ETO Parkban a Bayern München vasárnapi vendégjátékát megelőzően. A bajor csapat játékosai, akik a tavalyi szezonban minden elérhető címet megszereztek, pályára lépésük előtt találkoztak a szintén mindent megnyerő női kézilabdázókkal, azaz a Győri Audi ETO KC bajnokaival.

A két csapat tagjai saját sportágukban megnyerték hazájuk nemzeti bajnokságát és a kupát is, valamint felülhettek Európa trónjára is Bajnokok Ligája-győzelmeiknek köszönhetően. A két triplázó csapat tagjai megismerkedhettek egymással a győri barátságos labdarúgó-mérkőzés előtt. A közös szponzornak, az Audinak köszönhetően létrejött találkozót már nagyon várták a győri lányok, akiknek nem idegen a labdarúgás, hiszen bemelegítés gyanánt legszívesebben fociznak az edzések elején.

„Remek érzés volt Müllerékkel találkozni! Végig követtem a tavalyi szereplésüket, és örülök, hogy személyesen is gratulálhattam nekik a sikerekhez” – mondta Görbicz Anita, az Audi ETO KC csapatkapitánya.

„Nagy élmény volt számunkra, hogy találkozhattunk a Bayern München csapatával. Nagy dolog, hogy elkészülhetett a közös fotó, megtiszteltetés számunkra egy képen szerepelni a világ legsikeresebb labdarúgócsapatával. Rám nagy benyomást tett az, ahogy a sikereiket elérték. Amit külön vártam, az a Javi Martinezzel való találkozás, mi ketten egy városban élünk Spanyolországban, Ayegui-ban” – nyilatkozta Ambros Martín vezetőedző.

A lányok és Bastian Schweinsteiger (Forrás: Győri Audi ETO KC)
A lányok és Bastian Schweinsteiger (Forrás: Győri Audi ETO KC)

Az öltözőbe menet a lányok találkoztak a Bayern vezetőedzőjével és két kiváló játékossal: Bastian Schweinsteigerrel és Franck Ribéryvel is. Josep Guardiola egyenként gratulált a lányoknak sikereikhez, és persze a közös fotók sem maradhattak el – amelyeket a Győri Audi ETO KC sajtóközleményben juttatott el szerkesztőségünknek.

Bódi Bernadett és Szepesi Ivett Franck Ribéryvel (Forrás: Győri Audi ETO KC)
Bódi Bernadett és Szepesi Ivett Franck Ribéryvel (Forrás: Győri Audi ETO KC)
Josep Guardiola és Eduarda Amorim (Forrás: Győri Audi ETO KC)
Josep Guardiola és Eduarda Amorim (Forrás: Győri Audi ETO KC)

A fotózást követően az Audi ETO játékosai együtt nézték meg a Győri ETO FC–FC Bayern München (1–4) mérkőzést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik