Golf, pálinka, velőscsont - Kovács Ágnes ellátta a pólósok baját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.16. 16:52
null
Kovács Ági a piacon (forrás: Facebook)
A Hal a tortán adásában ezen a héten három aktív és egy visszavonult vízilabdázó klasszis (Decker Ádám, Nagy Viktor, Szivós Márton, illetve Csapó Gábor) mellett úszó olimpiai bajnokunk, Kovács Ágnes főz a SuperTV2 műsorában.

Kedden Csapó Dudi vendége volt a társaság, a szerdai adásban Kovács Ágneshez látogattak a nagyétkű srácok. A vacsora előtt azonban egy kis golffal melegítettek be, hiszen a bajnoknő az utóbbi időben ezzel a sporttal tölti a szabadidejét. A bemelegítést azonban szó szerint is érthetjük, hiszen aki nem talált be a papírpohárba, annak le kellett gurítania egy kupica pálinkát.

A srácok még nincsenek otthon a golfban.
A srácok még nincsenek otthon a golfban.

A teljes ellátást szem előtt tartó Ági egy kis velőscsontos ízelítővel indított, amellyel eleve megadta az este alaphangját. Ezt a népszerű eledelt lelkesen beburkolták Decker Ádámék.

Kovács Ági egészen idáig nem tudott húslevest készíteni, ezért most az anyósa segítségével megtanulta, a fiúk pedig ezt sem utasították vissza.

Egy jó sült sosem árt a vízilabdás gyomroknak, márpedig a sertéscombtól igencsak jól lehet lakni, főleg, ha vargányaöntet is van rajta. Márpedig volt. És persze a végére édesség is kellett, mert aki akár egy félórát is eltöltött vízilabdázók társaságában, az tudja, hogy az édességek náluk óriási népszerűségnek örvendenek.

Ági külön motiváció gyanánt felajánlotta a válogatott játékosoknak, hogy ha megnyerik jövőre az Eb-t, akkor az egész csapatot vendégül látja! De ez még egy kicsit odébb van. Addig csütörtökön Decker Ádám látja vendégül a társaságot.

Senki sem maradt éhen. És akkor finoman fogalmaztunk...
Senki sem maradt éhen. És akkor finoman fogalmaztunk...

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik