Giroud az Arsenal-meccs előtt modellel hempergett?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.13. 14:27
null
Celia Kay és Olivier Giroud
Zűrös ügybe keveredett Olivier Giroud, az Arsenal francia csatára. A The Sun híresen szavahihető angol bulvárlap szerint az Arsenal Crystal Palace elleni meccse előtt néhány órával a játékos egy lánykával hempergett a szállodai szobájában, ezzel megszegte a klub szabályait.

Erről ki más számolt volna be, ha nem maga a lány… Celia Kay denveri születésű, de Londonban élő fotómodell azt állítja, hogy mindez éppen így történt, és nem máshogy. A pár nagyjából este tíz előtt érkezett a szállodába, és hajnali három után távozott.

Giroud azt kérte a hölgytől, hogy a lehető legszolidabb ruhában érkezzen a randira, hogy ne keltsen feltűnést az Arsenal biztonsági emberei között. Igaz, a francia azt is kérte, hogy a ruha alatt a fehérnemű legyen dögös. Csakhogy az nem látszik messziről.

Celia szerint szex nem volt az alatt az idő alatt, amíg együtt voltak. Mindössze simogatták egymást, és nem is maradt ott éjszakára, mert Giroud ezt kérte tőle.

Interneten, csetelés közben ismerkedtek meg, és Giroud elküldte neki a félmeztelen képét. A fotómodellként is foglalkoztatott futballistát otthon a legjobban kinéző francia futballistának tartják. Mit mondjunk, bejött Celiának…

„Azt mondta, hogy a többit személyesen is megláthatom. Azt sajnos nem tudtam, hogy Olivier házas és kislánya is van.”

Természetesen Giroud az egész ügyet tagadja, mindenesetre az tény, hogy a játékos azóta sem került ki a csapatból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik