Falcao leigazolásával viccelődött a Real elnöke

Vágólapra másolva!
2012.12.11. 20:49
null
Florentino Pérez és Radamel Falcao az As gáláján (forrás: as.com)
A Real Madrid elnöke azzal viccelődött Casillassal, hogy vigyen egy fehér szalvétát Falcaónak. Hogy miért? Mert annak idején Zinedine Zidane-nak is küldött egyet.

Az As című spanyol sportlap év végi gáláján egy asztalnál ült Radamel Falcao, az Atlético Madrid kolumbiai gólzsákja és Florentino Pérez, a Real elnöke. A kettejük találkozását élénk figyelemmel kísérte a média. A vacsora egyik pillanatában az elnök így fordult a mellette ülő Casillashoz:

„Most add oda a szalvétát Falcaónak.” A kapus mosolyogva válaszolt: „Jobb óvatosnak lenni, mert mindent felvesznek.” (Mármint a sajtómunkások.)

Ezzel a szalvétás hasonlattal Pérez azon viccelődött, hogy 2000-ben a monacói aranylabda-átadón csúsztatott oda egy szalvétát Zinedine Zidane francia futballistának a következő szöveggel:

„Akarsz a Madridban játszani?"

És Zidane akart.

Az Atlético elnöke, Enrique Cerezo szerint ez az egész fölösleges hangulatkeltés.

„Rengeteg csapat érdeklődik Radamel Falcao iránt, de ki tudja, kinek van hatvanmillió eurója a kivásárlására?”

„Van hatvanmillióm, és az az igazság, hogy nagyon jó helyen van ott, ahol van. Azt nem tudom, hogy a Real Madridnak van-e, én csak a saját számlánkat ismerem" – csipkelődött Cerezo.

„Egyáltalán nem vagyok ideges, sőt nagyon nyugodtan várom a Getafe elleni kupameccsünket. Jó kis meccs lesz, bár elég későn kezdünk.”

Természetesen Pérez szalvétás tréfájáról is megkérdezték az Atléti elnökét.

„Nem láttam semmiféle szalvétát. Sőt, egyáltalán nem is volt ott papírszalvéta, csak textil. Gőzöm, sincsen, miről beszélt Pérez. A szalvéta arra van, amire van.”

No jó, de vajon megakadályozhatja bárki is Florentino Pérezt, hogy akár a textilszalvétára írjon rá valamit?!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik