Eric „a Csődör” Cantona orgiára jelentkezik

Vágólapra másolva!
2013.10.05. 13:35
null
Eric „a Csődör” Cantona orgiára jelentkezik
Eric Cantona, a Manchester United korábbi legendás támadója hamarosan egy francia erotikus vígjátékban, a 2013 novemberében bemutatásra kerülő Te és az éjszaka című filmben tűnik fel a mozivásznon.

A Marseille-ben született, a labdarúgástól 1997-ben manchesteri mezben visszavonuló Cantona az ezredforduló előtt kezdett színészi karrierbe, az azóta eltelt másfél évtizedben számos filmben és tv-sorozatban kapott szerepet, drámákban és vígjátékokban egyaránt. Filmográfiájának kiemelkedő darabjai az I. Erzsébet angol királynő életét feldolgozó 1998-as dráma, az Elizabeth, az egy évvel később elkészült A lápvidék gyermekei, valamint a vidámabb, 2009-ben bemutatott Barátom, Eric, amelyben az exfutballista önmagát játssza.

Legújabb filmjét, a Te és az éjszakát az eddig rövidfilmes vonalon utazó Yann Gonzalez rendezte. Cantona szerepe szerint „a Csődör” névre keresztelt karaktert játssza, és részt vesz egy fiatal házaspár által szervezett orgián, amely előtt, közben és után a résztvevők számos komikus helyzetbe keverednek. A sajátos hangulatú, fülledt erotikával fűszerezett alkotásban Cantona mellett helyet kapott Alain Delon fia, Alain Fabien Delon is.

A film magyar bemutatójáról egyelőre nincs hivatalos időpont, előzetes azonban már van, és meg is mutatjuk!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik