Elmebetegeknek köldökszöszért árulja a jegyét a WHU-drukker

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.11. 13:10
null
Dave nem kér sokat, már némi köldökszöszért is hajlandó megválni jegyeitől (Fotó: metro.co.uk)
A Premier League-ben szereplő West Ham United drukkerének lenni mostanság nem épp a legvidámabb érzés. Nem is csoda, hogy a „kalapácsosok” szurkolói lassan kezdenek elpártolni kedvenceiktől.

A West Hamnél nagy a baj, a londoni együttes hét mérkőzés óta nem tudott nyerni a bajnokságban, így visszacsúszott a tabella 19., kiesést jelentő helyére, ráadásul a Ligakupában is nagyon sima, 6–0-s verést kapott a Manchester Citytől.

Mivel kedvenceik játéka nem sok vidámságra ad okot mostanában, a „kalapácsosok” csalódott drukkerei már el is kezdtek megválni jegyeiktől. A piac diktál, így aki egy WHU-meccsre akar menni, annak most nem kell mélyen a zsebébe nyúlnia.

„Van két eladó jegyem a West Ham Cardiff elleni idegenbeli bajnokijára. Cserébe egy mentolos cukorkát, egy lyukas zoknit vagy egy kis köldökszöszt kérnék. Csak a személyes átvétel megoldható, és a vevőnek papírral kell igazolnia, hogy elmebeteg” – írta ki Dave Quinn a WHU Facebook-oldalára.

Bár az ár remek, a jegyek állítólag még megvannak, úgyhogy akit érdekel, még lecsaphat a walesiek elleni kiesési rangadóra szóló belépőkre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik