Decker Ádámot a pólócsapat, Ádám a falatokat húzta (nyársra)

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.17. 16:41
null
Andi és Ádám a konyhában. A főnök balra látható...
Tegnap Kovács Ági lenyűgözte a fiúkat kiváló vendéglátásával, a ma esti adásban Decker Ádám kísérli meg ugyanezt. Hogy mennyire sikerült neki a grillparti, este kiderül a SuperTV2-n.

Az ételeket Ádám együtt készítette a feleségével, Andreával, aki idén megnyerte a fitnesz magyar bajnokságot. Bizonyára ez az egyik oka annak, hogy az egészséges étkezésre nagyon odafigyel. És bár Ádám szíve szerint bőven megelégedett volna a húsokkal és édességgel, Andrea hatására a kiadós ételek mellett „fitneszkaját" is adott a vendégeknek a Hal a tortán csütörtöki adásában.

A zöldséges előételtál Nagy Viktornak és Szivós Mártonnak nagyon tetszett, de inkább távolról, mert kiadósabb falatokra vágytak.

Ebben nem is kellett csalódniuk, mert a finomságok a grillről érkeztek, a vendégek szeme láttára. A fiúk előtt azonban nem sikerült a „vetítés", hamarosan már Nagy Viktor is odaállt a tűzhely mellé, és fokozatosan átvette a munkát, Ádám pedig magyarázott. És ki tálalt? Viktor.

Kerti örömök.
Kerti örömök.

Ettől kezdve az egész este arról szólt, hogy a fiúk hogyan húzzák Ádámot, aki látszólag kihúzta magát a főzés feladatából, de ezt ő persze maximálisan tagadta, szerinte húzós dolog lenne ilyesmit kijelenteni.

Azt viszont senki nem állíthatta, hogy éhen maradt, hiszen sült a roston garnéla, csirke, kardhal, lazac, szűzpecsenye, gomba, és mindehhez különféle pálcikák járultak, amelyekkel a végén akár marokkót is lehetett volna játszani – ahogy azt Nagy Viktor megjegyezte.

Igaz, a fondügép megadta magát, de a csokit így is ki lehetett belőle nyerni, majd a vendégek dobolni tanulhattak Ádám barátjától, Fortuna Lászlótól, az Edda dobosától.

A jóllakott társaság pénteken Nagy Viktorhoz látogat, mert a kapus akkor fog főzni. Ma nem.

„Mi vagyunk a rock, mi vagyunk az élet!”
„Mi vagyunk a rock, mi vagyunk az élet!”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik