David Beckham és fia is kínos helyzetbe került Brooklyn első randiján

Vágólapra másolva!
2015.03.31. 15:39
David Beckham a Late Late Show vendége volt az Egyesült Államokban. A korábbi kiváló futballista a szakmázás helyett inkább magánéletéről, családjáról mesélt.

Legidősebb fia, Brooklyn Beckham a nézőtéren foglalt helyet, személye két történettel kapcsolatban is szóba került. Brooklyn Beckham a nézőtéren foglalt helyet, személye két történettel kapcsolatban is szóba került.

A Beckham család elképesztően gazdag, David és felesége, Victoria Beckham is rendkívül sikeres szakmai karriert tudhat magáénak, kettejük vagyona a 400 millió fontot is meghaladhatja.

Gyermekeiknek, sőt unokáiknak sem lesz gondjuk soha az életben, ennek ellenére életre nevelik az utódokat. Az Arsenal akadémiájáról a nyáron távozó Brooklynt 14 évesen dolgozni küldték, hogy ízlelje meg, milyen érzés megdolgozni valamiért.

„Tizennégy és fél éves korában jutottunk el arra a pontra, ha szeretne valamit, egy új cipőt, egy új stoplist, akkor menjen el dolgozni, és keresse meg rá a pénzt. Egy francia kávézóban vállalt munkát, hétvégente járt dolgozni, így volt saját zsebpénze” – mesélte Beckham a műsorvezetőnek, James Cordennek.

Csak halkan jegyezzük meg, hogy mindeközben Romeo Beckham 12 évesen egy nap alatt 45 ezer fontot keresett a Burberry márka fotózásán – persze ez semmit nem vesz el Beckhamék példaértékű gyereknevelési módszereiből.

Ezt követően – Brooklyn szemszögéből – valamivel kínosabb témákra terelődött a beszélgetés: az első randira.

„Utálni fog ezért, de elmesélem. Az első randija idején tizennégy és fél év körül lehetett. Valentin napja volt, Victoria Londonban tartózkodott. Brooklyn elém állt, és azt mondta, el szeretne vinni egy lányt vacsorázni. Én igent mondtam, de előtte beszéltem a feleségemmel, aki azzal a feltétellel egyezett bele a randevúba, ha elviszem az étterembe a gyerekeket és ott is maradok velük” – ekkor hangosan felnevetett a közönség.

„Nem hittem el, hogy ezt kell tennem, de nem volt választásom. Hát elvittem őket egy szusi étterembe, leültek, én pedig öt asztallal hátrébb foglaltam helyet.”

Egy vicces megjegyzésre is futotta a végére Beckhamtől: „A lányom most négyéves. Az ő első randiján biztos, hogy ennél közelebb fogok ülni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik