Cristiano Ronaldo, a nőcsábász

Vágólapra másolva!
2011.03.02. 16:08
null
Irina Sajk: ő az igazi, vagy csak egy a sok közül? (Fotó:irina-shayk.thetop100.ws)
Cristiano Ronaldo korunk egyik legismertebb Casanovája. Játéktudása miatt szurkolók tömege ajnározza őt, míg olykor pökhendi stílusa miatt legalább ugyanennyien ki nem állhatják a portugált. Ugyanakkor elvitathatatlan, hogy milliós nagyságú azon nők száma is, akik imádják a világ egyik legismertebb sztárját és az őt körülvevő felhajtást. Cristiano Ronaldo pedig az a típus, aki él – nem ritkán visszaél – helyzetével: nőügyeinek se szeri, se száma… Mi azért igyekeztünk felgöngyölíteni a cselgép eddigi hódításait.


Az interneten több, különböző verziókat tartalmazó lista kering azzal kapcsolatban, hogy Cristiano Ronaldo hány nővel járt és mutatkozott rendszeresen, avagy a szebbik nem melyik képviselőinek ágyában fordult meg. A teljes igazságot ezzel kapcsolatban aligha tudjuk meg valaha is, hacsak az immár önmagát márkává nemesítő CR úgy nem határoz esetleg, hogy egyszer kiad egy önéletrajzi könyvet, ami – marketingesei remek munkáját látva – valljuk be, nem lehetetlen. A listákon ugyanakkor több név is azonos, ami aligha a véletlen műve, s ezek az összeállítások még valamiben egyeznek: mindegyik legalább húsz nevet tartalmaz. Mert a nyáron immár apává lett Ronaldo bizony nem az a kitartó típus (esetleg mellette nem lehet kitartani?), csak úgy falja a szépségeket, és nők tucatjait csábította már el rövidebb – nagy ritkán hosszabb – időre.

Jordanával – az első?
Jordanával – az első?
Cristiano Ronaldo első ismert barátnője, Jordana Jardel nem akárki: az aranycipős Mário Jardel húga. A két játékos 2001 és 2003 között együtt játszott a Sportingban, és a ’82-es születésű, mellesleg modellként ismertté vált Jordana – a „kifutólányok” valahogy végigkísérik hősünk életét – és Ronaldo is ebben az időszakban alkotott egy párt, barátságuk állítólag szakításuk után is megmaradt.

Angliába igazolásával 2003 nyarán Ronaldo egy csapásra nagy ismertségre tett szert, az érdeklődés középpontjába került és népszerűsége növekedésével exponenciálisan nőtt a vele szóba hozott lányok száma is.

Patrocínióval – futó kaland?
Patrocínióval – futó kaland?
Eleinte kitartónak tűnt, Karina Ferróval állítólag 2005-ig volt együtt és bemutatta a családjának is – mindenesetre ebben az időszakban jóval kevesebb pletyka jelent meg a manchesteriek heteséről, nem úgy a szakítás után, amikortól már kihagyhatatlannak számított klubcsapatában.

Nemcsak labdarúgó-pályafutása élénkült meg látványosan, a bulvárújságok hasábjain is egyre többször szerepelt ismert és kevésbé ismert modellekkel (Daniele Aguiar, Isabel Figueira), színésznőkkel (Diana Chaves, Soraia Chaves – nem, nem testvérek...), televíziósokkal (Carolina Patrocínio) az oldalán, de szóba hozták FIFA-licences játékosügynökkel is (Nuria Bermúdez, ma már Dani Güiza gyermekének anyja).

Romeróval – egy szép nyár?
Romeróval – egy szép nyár?

Egy 2006-os nyaralása során a nála kilenc évvel idősebb modellel, televíziós személyiséggel, Merche Romeróval fotózták. A kapcsolatot sokáig egyikük sem erősítette meg vagy cáfolta, végül a nyarat követően a 2005-ben egy szavazáson Portugália legszexibb nőjének választott Romero egy interjúban elmondta, hogy már nincsenek együtt.

A 2007 és 2009 közötti időszak Ronaldo csúcshódításainak évei. A jól értesültek szerint prédai között volt a színész-énekesnő Luciana Abreu, az angol színésznő-modell Gemma Atkinson, a hasonló munkát végző indiai Bipasha Basu (egy magazin 2005-ben és 2007-ben is a legvonzóbb ázsiai nőnek választotta), a brazil szappanoperasztár Karina Bacchi és a Lingerie Bowl-modell Niki Ghazian is.

Nereidával – hamar elmúlt?
Nereidával – hamar elmúlt?

2008-ban Ronaldo hosszabb ideig együtt volt a spanyol Nereida Gallardóval – aki a változatosság kedvéért szintén fotózásból és modellkedésből él –, Szardínián is együtt nyaraltak, a nyár végén azonban jött a szakítás, majd állítólag több egyéjszakás kaland. A következő másfél évben rengeteg nőt (Mia Judaken, Imogen Thomas, Letizia Filippi, Alyona Haynes, Olivia Saunders, Gabriela Endringer, Raffaella Fico, s a lista nem teljes…) hírbe hoztak a portugállal, s akadtak hihetetlennek tűnő pletykák is.

A legvalószerűtlenebbnek az tűnik, hogy Ronaldo valóban randizott volna Marija Sarapovával, Paris Hiltonnal együtt elköltött vacsorájáról több paparazzi-fotó is készült, részletek azonban ugyanúgy nem derültek ki arról az estéről, mint ahogy a

Luanával – jóbarátok?
Luanával – jóbarátok?

Luana Bellettivel pletykált légyottokról sem. Bár a „portugál Casanova” Juliano Belletti húgával aligha a taktikáról beszélgetett utolsó manchesteri hónapjai egyik estéjén, mégiscsak pikánsnak tűnik a nagy bajnoki ellenlábas kulcsemberének édestestvérét a hálószobába csalni.

Mindez természetesen csak a „jéghegy csúcsa”, bulvárlapok többször csámcsogtak azokon a híreken, hogy Ronaldo olykor fizet is a szexért. Bizonyítékok hiányában erről nem ítélkezhetünk, ugyanakkor az a feltevés erősen megalapozottnak tűnik, hogy Ronaldo több ismeretlennek mondható lányt is rendszeresen megörvendeztetett(?) egy-egy éjszakával – valószínűsíthető, hogy a július elején világra jött Cristiano Junior is egy ilyen kapcsolat gyümölcse.

Még az is lehet, hogy a portugál az apaság tényétől megkomolyodik, hiszen az éve eleji, „szokásos” futókapcsolatnak minősíthető Kim Kardashian-affér óta immár hosszabb ideje együtt van az orosz Irina Sajkkal. A divatmodell a nyáron állítólag csalódottan vette tudomásul, hogy kedvesének fia született, de később közleményben határozottan cáfolta, hogy ő írt volna hasonló tartalmú üzeneteket közösségi portálokra. Mindenesetre a pár azóta is együtt van, és a futballt nem különösebben kedvelő Sajk állítólag minden eddiginél nagyobb hatással van Ronaldóra...

 

Sajkot egyelőre nem unta  meg
Sajkot egyelőre nem unta meg
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik