Bezáratjátok a szektorunkat? Akkor minden égni fog! - videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.29. 13:01
Mint ismert, a lengyel Legia Warszawa hazai pályán nem tudta kiharcolni a továbbjutást a Bajnokok Ligája utolsó selejtezőkörében a román Steaua Bucuresti ellen – idegenbeli 1–1 után 2–2-re végeztek a felek –, de a szurkolók így is biztosították, hogy csapatukról ne feledkezzenek meg egyből.
Történt ugyanis, hogy még a hónap közepén az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) 30 000 eurós büntetést szabott ki a klubra, valamint lezáratta a lengyel csapat stadionjának északi szektorát,a hónap közepén az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) 30 000 eurós büntetést szabott ki a klubra, valamint lezáratta a lengyel csapat stadionjának északi szektorát, amely történetesen a helyi keménymag Ultras helye, miután a walesi TNS elleni mérkőzésen rasszista viselkedést tapasztalt.

Jött a reakció a Legia-szurkolóktól, egy óriási szívet formáltak, és alá az „Ultra extrém fanatikus légkör” szöveget írtak ki, majd egycsapásra óriási pirotechnikai előadásba kezdtek, és lángba borították az egész szektort, kifejezve, hogy érezték magukat a döntést követően.

Más kérdés, hogy mint fentebb említettük, ez az egyébiránt igencsak lelkesítő hangulat sem segített az együttesnek továbbjutni…


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik