Belesérült a Gangnam Style-ba a Valencia hátvédje

Vágólapra másolva!
2013.04.22. 13:41
A spanyol labdarúgó-bajnokságban vitézkedő Valencia francia válogatott hátvédje, Adil Rami szurkolói támadások össztűzébe került, miután megsérült egy koncerten – ahol a dél-koreai Psy híres slágerére, a Gangnam Style-ra táncolt a színpadon.

A bizarr eset Lille-ben, Rami előző klubja által rendezett jótékonysági eseményen történt, a villámlátogatásra „hazatért" labdarúgó személyes jelenlétével próbálta adakozásra ösztönözni az egybegyűlteket. Miután felinvitálták a színpadra, Rami hamar a jól ismert, a YouTube-on több mint egy milliárd ember által megtekintett táncmozdulatok közepén találta magát. A mókának aztán – ha nem is sírás, de – keserű vége lett, a Manchester United és az Arsenal által is figyelt védő lábfejeben egy szerencsétlen mozdulat következtében kiújult korábbi sérülése.

Mire Rami visszabicegett Valenciába, a spanyol sajtó már világgá is kürtölte, miért nem jelent meg a soros edzésen, s kényszerül legalább egy hetet kihagyni. A csapat Espanyol elleni bajnokiján nem is játszhatott, három gólt is kaptak, ekkor a drukkerek fizetése befagyasztását követelték. Mérgük a hétvégén azért már csillapodhatott, hiszen Rami végig a pályán volt a Málaga 5–1-es legyőzésekor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik