Behúztak egymásnak a City játékosai, és kihúzták a gyufát

Vágólapra másolva!
2011.01.14. 15:09
null
Balotelli és Touré győzködi egymást (Forrás: Daily Mail)
Balotelli behúz egyet, Boateng elhajol. Vagy fordítva? Mindegy. Ez csak a legutóbbi bunyó a Manchester City edzéséről. Mancini nem aggódik, szerinte minden rendben, de azért némi pedagógiai célú büntetéssel megkínálta a heves vérű labdakergetőket.

Pénzbüntetéssel igyekszik a Manchester City edzője jobb belátásra bírni csapatának kakaskodóit. Csapata remek teljesítményét nyújt, zengedezhetne arról is a sajtó, de inkább a purparlékat mutatják a címlapok. Ezért négy harcias pukkancsnak, Kolo Tourénak, Emmanuel Adebayornak, Jerome Boatengnek és Mario Balotellinek csapolták meg a járandóságát a legutóbbi összezördüléseik miatt.

Mancini nem aggódik
Mancini nem aggódik

„Hát igen, megbüntettük őket, mert ilyet nem szabad csinálni. Olykor azonban előfordul ilyesmi, ezért most megkapták a büntetésüket. Jótékony célra fordítjuk az összeget." – állt az újságírók elé az olasz tréner. – „Amúgy semmi extra nem volt ezekben, két perc alatt lerendeződött mindkettő."

Mancini még viccelődött is: „Néha összehozunk ilyen jeleneteket, hogy a fotósok is megéljenek valamiből."

Aztán komolyra fordította a szót, és elmondta, hogy minden csapat életében előfordul ilyesmi. Ő maga a pályafutása során ötször is keveredett hasonló ütésváltásba. Neki egyedül az számít, hogy a fiúk lezárták a történetet, őt pedig egyáltalán nem zavarja, hogy ezekkel a balhékkal adják el az újságokat.

Ebből akár arra is lehetne következtetni, hogy újabb bunyók várhatók a Citynél. A szereplők kiléte még ismeretlen, de a fotósok biztosan ott lesznek.

Tourét és Adebayort úgy kellett szétválasztani (Forrás: Daily Mail)
Tourét és Adebayort úgy kellett szétválasztani (Forrás: Daily Mail)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik