Beckhaméknek Kylie Minogue is gratulált

Vágólapra másolva!
2011.01.10. 23:44
null
Könnyen lehet, hogy Beckhamék hamarosan már <br />nevezhetnek a kispályás bajnokságba (fotó: Action Images)
Egy nappal azt k&ouml;vetően, hogy David Beckham a Facebookon bejelentette, Victori&aacute;val negyedik gyermek&uuml;ket v&aacute;rj&aacute;k, m&aacute;sr&oacute;l sem sz&oacute;l a brit m&eacute;dia: vajon fi&uacute; lesz-e a k&ouml;vetkező ut&oacute;d is vagy negyedikre &eacute;rkezik egy l&aacute;ny.

Jellemző az angolok bulvárhírek iránti fogékonyságára, hogy miután David Beckham Facebook-bejegyzése révén világgá kurjantotta örömét, a közszolgálati médium online kiadása arról írt elemző cikket, vajon mennyi esélye van annak, hogy a három fiúgyermek – Brooklyn (11 éves), Romeo (8) és Cruz (5) – lánytesót kap.

Nos, most a fogadóirodáknál csökkentek az oddsok utóbbi lehetőségére, pedig korábban maga Victoria is kevés esélyt látott arra, hogy még egy baba érkezik a családba. „Talán egy nap még jöhet egy bébi, de jelen pillanatban azt gondolom, kicsi az esélye, hogy lányunk is lesz” – jelentette ki korábban az énekes-divattervező a Vogue-nak.

Ezzel szemben 12 órával férjura bejelentését követően, Victoria már így hálálkodott a gratulációkért egyik tweedjében: „Annyira köszönöm a sok kedves és szép üzenetet! Annyira boldogok és izgatottak vagyunk!” – lelkendezett a 36 éves anyuka.

Bizony, a gratulálók között nemcsak a brit társadalmi élet apraja-nagyja volt ott, hanem olyan világhírességek is, mint Kylie Minogue. „Wow… Gratulálok Victoria Beckhamnek és Davidnek, úton a negyedik kicsi!” – szólt az ausztrál énekesnő jókívánsága.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik