Balotelli exe dalban énekelte meg viharos kapcsolatukat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.01. 14:30
null
Fotó: gazzetta.it
Fanny Neguesha a Mario Balotellivel való viharos kapcsolatáról énekel a bemutatkozó albumán. Az AC Milan támadójának egykori menyasszonya úgy döntött, hogy fotómodell-karrierjét kiegészíti és énekesi babérokra tör.

A belga lányt 2013-ban jegyezte el Balotelli, azonban a frigy meghiúsult, miután az olasz hűtlen volt az arához. A se veled, se nélküled szappanopera történetét állítólag hip-hop stílusban dolgozta fel az énekes, azonban a dal egyelőre még nem hallható, jövőre tervezik kiadni.

Fanny egyébként a hírek szerint már új szerelembe esett, előbb Cheikhou Kouyatéval, a West Ham United középpályásával randizgatott, majd Lewis Hamiltonnal jelent meg egy rendezvényen. De a dal témája arra enged következtetni, hogy még nem heverte ki Super Mariót.

 

Fotó: gazzetta.it
Fotó: gazzetta.it

Szakításukkor a közösségi média felületein üzengettek egymásnak. Balotelli a Twitteren írt az „igaz szerelemről”, míg Fanny az Instagramra töltött fel egy videót, amelyen jelezte, hogy boldog az olasz támadó nélkül. Azóta a videót törölték az internetről, de a történetnek még biztosan nincsen vége.

Az újdonsült énekes szintén az Instagramon jelentette be, hogy jelenleg egy párizsi stúdióban dolgoznak a dalon, amelyet egy éven belül terveznek a nagyközönség elé tárni. A menedzser elmondta, hogy Fanny nemcsak szép, hanem valóban jól énekel, nagy sikert jósol neki.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik