Az NCAA-döntőn híressé lett Miss Alabama különleges élete - képek, videók

Vágólapra másolva!
2013.01.14. 20:02
null
Katherine és barátja, az NCAA új sztárirányítója, A.J. McCarron (Forrás: dailymail.co.uk)
Katherine Webb szinte egyetlen nap alatt lett világhírű – legalábbis angol nyelvterületen. Habár azt mi is megírtuk, hogy milyen pofátlanul nyomult rá az Arizona Cardinals profija, amíg barátja éppen az egyetemi bajnokság bajnoki címéért küzdött, most a Mail Online jóvoltából közelebbről is megismerhetjük Miss Alabamát.

Azt hiszik, hogy egy 23 éves szépségkirálynőnek olyan könnyű? Hát nem! Az egyetemi amerikaifutball-bajnokság (NCAA) döntője során a pályán parádézó barátja, A. J. McCarron, a kommentátorok és a bumburnyák módon rámenős Cardinals-játékos, Darnell Dockett jóvoltából percek alatt híressé váló Katherine Webb élete nem volt ám mindig fenékig tejfel.

Erről a szépséges Miss Alabama édesapja adott részletes beszámolót az őt felkereső Mail Online-nak (a Daily Mail internetes kiadása)

Katherine és barátja, az NCAA új sztárirányítója, A.J. McCarron (Forrás: dailymail.co.uk)
Katherine és barátja, az NCAA új sztárirányítója, A.J. McCarron (Forrás: dailymail.co.uk)

„Katherine-nek azt hiszem az iskolás évek voltak a legnehezebbek – mondta az 52 esztendős Alan Webb. – Mindig is magas lány volt, jóval magasabb az osztálytársainál, és nem csak a lányoknál. Ez a kis másság pedig éppen elég volt ahhoz, hogy megtalálják. Nagyon sokat csúfolták, rendre sírva jött haza az iskolából."

És, ha ez nem lett volna elég, akkor volt még Michael Jackson is. No, nem személyesen, hanem a Vitiligo nevű pigmentbetegség révén, amit Jackónál is diagnosztizáltak ötéves korában.

„Talán ez volt minden bajok közül a legrosszabb. Feltűnő volt, rögtön észrevette mindenki, és persze, hogy azonnal kikezdték a társai. A betegségnek nincs igazi ellenszere, de folyamatos orvosi ellenőrzésekkel kontroll alatt tartható. De így sem könnyíti meg a hétköznapokat."

A Webb szülők: Alan és Leslie (Forrás: dailymail.co.uk)
A Webb szülők: Alan és Leslie (Forrás: dailymail.co.uk)

Nem meglepő módon – Alabama egyike az ún. Biblia-öv államainak – Katherine-t és családját a hit ereje segítette át a nehézségeken, és segített megtalálni, hogy az élet mely területén lehet lányuk sikeres – mondjuk, ezt első ránézésre megmondtuk volna...

Most már azonban nem a népszerűtlenséggel, hanem a hirtelen jött hírnévvel kell Katherine-nek megbirkóznia: az egy héttel ezelőtti meccs óta annyi telefonhívást és SMS-t kapott újdonsült rajongóitól, hogy meg kellett változtatnia a telefonszámát.

A hírnevét, mint azt fentebb írtuk, több összetevőnek is köszönheti – vitathatatlan szépsége mellett: egyrészt az élete meccsét játszó Alabama Crimson Tide-irányítónak, egyben barátjának A. J. McCarronnak. Másrészt a meccset közvetítő Kirk Herbstreit, Brent Musburger párosnak, akik többet beszéltek róla, mint a mérkőzésről.

Katherine híres lesz

„Bizony mondom, irányítók, ti vagytok a legszerencsésebb fickók a világon. Micsoda gyönyörű leány" – lelkendezett az ESPN 73 éves riporterlegendája, Brent Musburger.

„A.J. nagyon benne van valamiben ott délen. Alabamai srácok, én azt mondom nektek, hogy fogjatok egy labdát, és kezdjetek el dobálni a hátsó kertben" – osztotta meg gondolatait a nagyérdeművel a másik kommentátor, Kirk Herbstreit.

Mindig benne van a tévében

A sok okosságnak persze nyilvános bocsánatkérés lett a vége az ESPN részéről, pláne azok után, hogy az ő jóvoltukból került ki Katherine telefonszáma is.

És persze Darnell Dockettnek, az Arizona Cardinals NFL-profijának, aki a meccs közben tett neki ajánlatot a Twitteren. Ahol a szépségnek a korábbi 2000-ről napok alatt 254 ezerre nőtt a követői száma.

Az ügyben még a Miss Universe szépségverseny jogait birtokoló média mogul, Donald Trump is megszólalt, aki arra figyelmeztette történetünk hősnőjét, hogy igyekezzen két lábbal a földön maradni a váratlanul rátaláló népszerűség viharában. Nem hinnénk, hogy ez problémát fog okozni...

David, Matthew, Laurie és Katherine Webb (Forrás: dailymail.co.uk)
David, Matthew, Laurie és Katherine Webb (Forrás: dailymail.co.uk)

A 180 centi magas Katherine egy gyorsétteremben dolgozott, mielőtt Los Angelesbe költözött volna, hogy belevágjon a modellkarrierje építésébe. Aminek most meg is lett az eredménye. Sorra jönnek a felkérések, azonban egy alabamai lány bizonyos dolgokra nem mondhat igent:

Nem vicceltünk: Laurie Webb és Katherine Webb (Forrás: dailymail.co.uk)
Nem vicceltünk: Laurie Webb és Katherine Webb (Forrás: dailymail.co.uk)

„Katherine kapott már felkérést a Playboytól – de eszébe sem jutott, hogy elfogadja. Egy déli lány, különösen egy alabamai lány nem bánthatja meg egy ilyen dologgal a nagymamáját" – döntötte romba merészebb álmainkat Webb apuka.

Katherine bemutatja magát a Miss USA versenyen

És lehet, hogy hasonló sors vár a Sports Illustrated ajánlatra is: ők a fürdőruhás különszámukhoz szeretnék megnyerni Miss Alabamát, de egyelőre vesztésre állnak az keresztény erkölccsel szemben.

És egy jó hír a végére: két bátyja mellett Katherine-nek van egy húga is, a 19 éves Laurie, aki ugyancsak nincs híján a bájnak. Igaz, apukája szerint a modellkedés helyett egyelőre jobban teszi, ha egyetemi elfoglaltságaira koncentrál. Ja, és arra az Auburn Egyetemre jár, amelyikkel az Alabama az NCAA leghírhedtebb rivalizálását folytatja.

Persze, így könnyű Miss Alabamának lenni (Forrás: dailymail.co.uk)
Persze, így könnyű Miss Alabamának lenni (Forrás: dailymail.co.uk)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik