Az ellenfelek rémálma: négy ikerpár egy kosárcsapatban

Vágólapra másolva!
2014.01.24. 11:43
null
Davaughn és Tavaughn Moultrie egyike a pittsburghi kosárcsapat ikergyűjteményének (Fotó: Youtube)
Az Amerikai Egyesült Államokban, Pittsburgh városában található Taylor Allderdice középiskola kosárlabdacsapata rendkívüli szezont fut, amit hozzáértő vélemények szerint eddig példa nélküli összetételének és a bámulatba ejtő kohéziónak köszönhet. Mi a titkuk? A Sárkányok nem kevesebb, mint négy ikerpárt tudhatnak csapatukban, ebből három egypetéjű, akik a totális megtévesztésig hasonlítanak egymásra.

Jim és Tim Jackson, Davaughn és Tavaughn Moultrie, Keith és Kenny Robinson (az egypetéjűek), valamint Jalen és Juwan Ledbetterem (a kétpetéjűek) nem csak az ellenfeleket őrjítik meg a parketten, de olykor saját edzőjük sem tudja, kihez is beszél.

„Nem könnyű a helyzetem, hiszen gyakran zavarodom össze, melyik kölyökkel is kell kiabálnom épp. A pályán is alig tudom megkülönböztetni őket, még annak ellenére is, hogy a mezszámok elvileg segítenek” – mesélt az edző a hihetetlen ikergyűjteményről egy helyi televízió érdeklődésére.

A Pittsburgh Dragonst a szurkolók és riválisok csak „Twinsanity” néven becézik, ami az angol iker és őrület szavakból kapcsoltak össze.

„Ha a pályán vagyunk, úgy érezzük egymást, mint senki más. Ismerjük a saját erősségeinket, de a másikét ugyanúgy, ami óriási előny és kiváló móka is egyben” – nyilatkozta a Davaughn és Tavaughn testvérpár valamelyike.

Csak meg ne kérdezzék melyikük.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik