Apa, te miért nem a Barcelonában játszol?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.04. 11:23
Jack Wilshere, az Arsenal saját nevelésű – még mindig döbbenetesen fiatal – középpályása a Twitterre csiripelt ki egy képet, amelyen kisfia, Archie élvezi a szigetországban igen ritka napsütést, a pózoláshoz választott szereléssel azonban nem biztos, hogy az „ágyúsok" minden drukkere elégedett lesz.

Az ifjú Wilshere az Arsenal orra alá az elmúlt években megannyi BL-borsot törő Barcelona mezében, közelebbről a leginkább egy tequila sunrise koktélra (vagy jégkrémre?) hasonlító, második számú katalán dresszben élvezi önfeledten a családi nyaralást.tequila sunrise koktélra (vagy jégkrémre?) hasonlító, második számú katalán dresszben élvezi önfeledten a családi nyaralást.

Archie Wilshere rajong a napsütésért és Barcelonáért is (Forrás: mmetro.co.uk)
Archie Wilshere rajong a napsütésért és Barcelonáért is (Forrás: mmetro.co.uk)

A közösségi oldalon Wilshere követői nem is hagyták szó nélkül a mezválasztást, de ha tetszik, ha nem, a múltban Neymar új csapatával többször is szóba hozott Wilshere azért érdemel egy piros pontot nevelésből, amiért nem erőlteti a piros-fehér színeket a családban, szabad választást (és ezzel egészséges fejlődést) biztosítva gyermekének. A látványtól idegrendszerileg instabillá vált Arsenal-szurkolók pedig nézzék a jó oldalát: legalább nem Spurs-mezben van.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik