Adrian Mutu alig várja, hogy Snoop Doggal forgasson

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.22. 20:44
A héten a Nemzeti Sport Online Magyarországon elsőként számolt be arról, hogy Adrian Mutu, a román Pterolul Ploiesti csatára a világhírű rapsztárral, Snoop Doggal (Snoop Lionnal) forgat közös videoklipet.

A román oldalakon felröppent hír kapcsán lapunk is megkereste a válogatott csatárt, aki már akkor is elismerte, április közepén Magyarországon kóstol bele a színészi szakmába. A klip részleteiről információkat szivárogtató olasz rendező,Massimo Caroletti azt is megszellőztette, hogy a klip helyszíne a győri ETO-Park lesz, bár ezt azóta senki sem erősítette meg.április közepén Magyarországon kóstol bele a színészi szakmába. A klip részleteiről információkat szivárogtató olasz rendező,Massimo Caroletti azt is megszellőztette, hogy a klip helyszíne a győri ETO-Park lesz, bár ezt azóta senki sem erősítette meg.

A legújabb fejleményt (és a végleges megerősítést) Mutu Instagramja szolgáltatta: a futballista egy a forgatásról megjelent hírt osztott meg a közösségi oldalon, amelyhez ezt írta: „Készüljetek, hamarosan Snoop Doggal forgatunk!”

Készülünk!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik